Detail info
Close

LAPALUX (Ninja Tune/Brain Feeder/UK)

LAPALUX (Ninja Tune/Brain Feeder/UK)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 27.11.2015  (Otvorenie klubu o 20.00 h)
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Popis/Description:
Už 6ty rok v rade patrí jeseň oslávam otvorenia kultového podniku Nu Spirit Club. Jedným z jeho hostí bude v piatok 27. novembra zvuk súčasných britských ostrovov, Lapalux. Sekundovať mu budú popredí slovenskí producenti ako Jimmy Pé a FVLCRVM a o floor v Basemente sa postará dvojka Inso a Biomat.

Lapalux, vlastným menom Stuart Howard, sa ako anglický producent dostal do povedomia undegroundovej scény vďaka experimentálnym zvukom a nečakaným produkciám. Za sebou má dve LPčka a remixy pre Mirror, The Acid a Young Thug.

V roku 2008 omámil laikov prvým EP 'Forest', čo pokračovalo aj tri roky neskôr EPčkom 'Many Faces Out of Focus', ktoré vydal na labeli Pictures Music. Nasledovali EPčka 'When You're Gone' a 'Some Other Time' na labeli Brainfeeder, ktorému šéfuje Flying Lotus. V ten istý rok vydal debutový album 'Nostalchic', na ktorom spolupracoval s raperom Forlornom.

Vstupné/Entry: 7,70 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture LAPALUX (Ninja Tune/Brain Feeder/UK)
Top