Detail info
Close

SILVESTER 2015 - SUBCLUB

SILVESTER 2015 - SUBCLUB

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 31.12.2015 o 21.00 h
Miesto konania/Place of event: Subclub, Nábrežie arm. gen. L. Svobodu, Bratislava


DNB.sk presentz SILVESTER

drum’n’bass

DJs: Symplex (Citrus/Disturbed/Mindtech, CZ), B-Complex (Hospital/Santorin, SK), Changing Faces (Fokuz/Celsius/Limitless, SK), Bassing, Drummatic, +++.

Popis/Description:
dnb.sk presentz ani tento rok neporuší tradíciu a pripraví veľkolepú, Silvestrovskú, drum and bassový show. V centre Bratislavy, s výhľadom na ten najkrajší ohňostroj nad hradom a mostom SNP, knockoutujeme starý rok zostavou, ktorá poteší fanúšikov všetkých drum and bassových váhových kategórii.

Do ringu vstúpia skutoční majstri tohoto umenia, aby nám uštedrili poriadnu nakladačku. Symplex valcuje svojim povestným neurofunkovým úderom značky ako Citrus, Disturbed alebo Mindtech. Pokiaľ chceš jeho výpady ustáť, budeš sa musieť poriadne obracať. Medzi najsilnejšie domáce kalibre bezpochýb patrí B-Complex, ktorý sa bije za popredné tímy Hospital alebo Santorin. Či do ringu nastúpi v ženskej alebo mužskej kategórii, bude prekvapením večera ;). O veľké talenty na Slovensku nie je núdza. Medzi tie najvyhlásenejšie v súčastnosti patrí Changing Faces, ktorá nás svojimi výkonmi reprezentuje nielen doma, ale najmä v zahraničí. Vydýchnuť ťa nenechajú ani Drummatic a Bassing. O parádny ring a stage sa nám postará NoisvizioN crew.

Vstupné/Entry: 9,50 EUR 
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SILVESTER 2015 - SUBCLUB
picture SILVESTER 2015 - SUBCLUB
Top