Detail info
Close

Bál snov 2016

Bál snov 2016

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 12.02.2016 od 19.30 h
Miesto konania/Place of event: Hotel Crowne Plaza, Hodžovo námestie 2, Bratislava

Popis/Description:
Aj v roku 2016 vám s hrdosťou môžeme predstaviť Bál snov - skvelé charitatívne podujatie, na ktorom sa môžete zabaviť a zároveň pomôcť. Všetky jeho ročníky boli vždy totálne vypredané a vďaka bálu sme pomohli splniť sny kope detí. Neváhajte, lístky sa míňujú ako teplé rožky! Máme tú česť vám oznámiť, že tretí ročník Bálu snov bude v piatok 12.2.2016 v hoteli Crown Plaza v Bratislave.

Bál snov pomôže plniť sny detí, pretože výťažok z neho poputuje presne na tento účel - na sny dlhodobo chorých detičiek. Na Bále snov 2016 sa dozviete, aké sníčky sme v roku 2015 aj vďaka vašej pomoci splnili, a zažijete super zábavu. Do tanca nám bude hrať kapela Exil, známa svojim hitom Kamarát (Možno preto, že som taký blázon, možno preto, že ťa mám tak raaád... ). Príde aj známy nevidiaci spevák Maroš Bango. Podujatím nás bude sprevádzať náš obľúbený moderátor Maroš Majko Szalay.

Aj tento rok sme stihli Valentínsky termín, (ba ešte trochu pred ním)  takže opäť je lístok vhodný aj ako darček na sviatok zamilovaných. 

Kedy? 12.2.2015 (na Valentína) od 19.30 hod.
Kde? Hotel Crown Plaza v samotnom srdci Bratislavy 
Za koľko? O desať eur lacnejšie ako vlani - za  65 eur
Čo vám na Bále snov ponúkneme?

Jedlo a pitie:
- Prípitok (cinzano)
- nealko nápoj
- chutné trojchodové menu
- 1/2 fľaše vína
- minerálku
- polnočnú kapustnicu

Čo ešte môžete čakať:
- Spoločnosť skvelých ľudí s dobrým srdcom!
- výbornú zábavu
- a dobrý pocit, že ste pomohli!

„Sme radi, že oba prechádzajúce ročníky Bálu snov boli totálne vypredané. Dúfame, že v tomto trende budeme pokračovať. Už tento rok nám volali prví záujemci o bál snov, čomu sa veľmi tešíme," hovorí predsedníčka ŽELAJ SI Soňa Rebrová.

Cena/Price: 65,00 EUR / osoba
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Vstupenky na toto podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Bál snov 2016
picture Bál snov 2016
picture Bál snov 2016
picture Bál snov 2016
Top