Detail info
Close

HADAR NOIBERG TRIO (Izrael)

HADAR NOIBERG TRIO (Izrael)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 03.02.2016 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: Surf´n´Turf, Botel Gracia, Bratislava

Popis/Description:

Izraelská flautistka Hadar Noiberg je výnimočným zjavom tak na jazzovej ako aj na world music scéne. V rámci európskeho turné sa zastaví v Bratislave 3. februára 2016.

Jej druhý album “From the Ground Up”, ktorý nahrala v New Yorku s izraelskými a americkými hudobníkmi, sa skladá z vlastných skladieb pre flautu, kontrabas a bicie. Hadar čerpá inšpiráciu z džezu, ale aj z hudby Blízkeho východu. Našla svoj vlastný štýl, ktorý vychádza z jej klasického hudobného vzdelania a nesie v sebe prvky hudby, ktorá ju inšpiruje najviac. Okrem multikultúrneho prostredia Izraela, s jeho koncentráciou orientálnej melodiky a rytmov Blízkeho východu a severnej Afriky, nájdete v hudbe H. Noiberg aj vplyv newyorskej scény, kde pôsobí, ako aj reflexiu kubánskej a brazílskej tradície, ktorej sa venovala.
Hadar Noiberg vydala album “From The Ground Up” na labeli Dot Time Records s veľkou publicitou v USA aj Európe a úspešnými vystúpeniami upozornila na seba na festivaloch JazzAhead, WOMEX, Roskilde, Blue Note a mnohých ďalších.
Hadar Noiberg a jej trio si môžete vypočuť v Surf´n´Turf na lodi - Botel Gracia na dunajskom nábreží (kotví pri hoteli Devín) v príjemnom prostredí aj so záverečnou jam session.


Vstupné/Entry: 5,00 EUR - voľné sedenie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

PREDAJ VSTUPENIEK BUDE AJ NA MIESTE KONANIA PRED KONCERTOM. 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HADAR NOIBERG TRIO (Izrael)
Top