Detail info
Close

Winter JazzFest Trnava

Winter JazzFest Trnava

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 19.02.2016 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Music a Cafe Trnava v City Arena, TRNAVA

— Žiadny zimný spánok! Trnava opäť zažije svetový jazz! — 

 
Popis/Description:
Bemykey Music v spolupráci s Music a Cafe Trnava prinášajú prvý zimný jednodňový jazzový festival v najstaršom slobodnom kráľovskom meste Winter JazzFest Trnava

Po Trnavskom Jazzyku majú hudobní fajnšmekri daľšiu príležitosť zažiť skvelú festivalovú atmosféru a vypočuť si umelcov svetového formátu - po prvýkrát v zimnom období prichádza do malého Ríma jednodňový festival Winter JazzFest Trnava. 

V príjemnom prostredí novootvoreného hudobného klubu Music a Cafe v tretí februárový piatok privedie publikum do varu talentovaný európsky saxofonista Jaka Kopač zo Slovinska, so svojím NY Quartet ktorý svoj najnovší album Present Thoughts predstaví so súčasnou špičkou svetového jazzu, americkými hudobníkmi - klaviristom Danny Grissettom, basistom Josh Ginsburgom a bubeníkom Willie Jonesom III. Každý z nich má na konte spoluprácu s množstvom legendárnych umelcov ako napr. Freddie Hubbard, Herbie Hancock, Roy Hargrove, Wynton Marsalis, Arturo Sandoval a mnoho ďaľších. Viaceré albumy, na ktorých participovali získali, či boli nominované na prestížne ceny Grammy. Na trnavskom Winter JazzFeste budú môcť návštevníci obdivovať interaktivitu medzinárodne etablovaného sólistu a laureáta viacerých ocenení s absolútnou top rytmickou sekciou z USA. 

Tú s istotou očakávať aj u formácie Michal Bugala - Juraj Griglák - Martin Valihora Trio, ktorých domácemu publiku netreba nijako špeciálne predstavovať. Všetci majú bohaté skúsenosti na medzinárodnom poli a úspešne reprezentujú krajinu v blízkom aj ďalekom hudobnom svete. Tri známe slovenské mená a ich ”power trio” sú garanciou silného hudobného zážitku. 

Silnú zostavu optimálne doplní ženský vokál. Trnavská rodáčka, dlhodobo pôsobiaca v New Yorku. Speváčka, pesničkárka a hudobníčka Jana Andevska si po návrate na domáci hudobný trh rýchlo získala uznanie a po spolupráci s viacerými významnými americkými umelcami v r. 2014 vydala svoj debutový album Bright Avenues. Pódium bude zdieľať s ďalšou známou osobnosťou slovenskej muzikantskej scény, vibrafonistom, bubeníkom, perkusionistom, skladateľom a producentom v jednej osobe - Štefanom Bugalom. 

Winter JazzFest Trnava je realizovaný s finančnou podporou Mesta Trnava.
 

PROGRAM Winter JazzFest Trnava:

JANA ANDEVSKA feat. ŠTEFAN BUGALA (SK)

M. BUGALA - J. GRIGLÁK - M. VALIHORA
TRIO (SK)

JAKA KOPAČ NY QUARTET (SLO/USA)
feat. DANNY GRISSETT, JOSH GINSBURG
& WILLIE JONES III


Vstupné/Entry: 15,00 EUR - voľné sedenie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Winter JazzFest Trnava
Top