Detail info
Close

NIGHTWISH + ALMANAC (Victor Smolski) + hostia

NIGHTWISH + ALMANAC (Victor Smolski) + hostia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

1.6.2016 od 17:00hod.
Amfiteáter Košice zmena miesta Areál futbalového štadióna Lokomotíva, Košice

Popis/Description:
Fínski fenomenálni Nightwish sa vracajú na Slovensko! Po minuloročnom triumfe v Banskej Bystrici sa megastar vracia na Slovensko tam, kde sa ešte nikdy nepredstavili – do Košíc!
Po tom, ako Nightwish na jar odohrajú severoamerické, ázijské a rusko-bieloruské turné, sa Tuomas Holopainen a spol. vrátia do Európy na najväčšie festivaly. A jedinú výnimku a plnohodnotný koncert odohrajú iba na Slovensku. Zároveň to bude exkluzívny koncert pre roky 2016 a 2017 – kapela si totiž plánuje zaslúženú pauzu!

A prečo sa vracajú na Slovensko a odohrajú tu špeciálne dlhý koncert ? Minulý rok sme zistili, že aj keď naši fanúšikovia vyrástli s nami, tešíme sa že pribudli aj noví. A ako v rokoch 2003 a 2005 – bolo tu úžasné hrať pred takým publikom – v tomto smere čas ako keby sa bol zastavil....odkazuje kapela.
Preto sa všetci tešia na nové miesto – do Košíc – a samozrejme ako minulý rok, fanúšikov čaká opäť jedno prekvapenie v podobe hosťa koncertu a nejakej tej domácej kapely, ktorá rozhýbe hudobný maratón na tak dobrom mieste akým je košický amfiteáter.
Koncert vychádza na dátum 1.6.2016 – ktorý je zaujímavý najmä tým, že presne 10 rokov pred tým, 2.6.2006 vyšlo kapele DVD End of an Era – posledný koncert s ich prvou speváčkou Tarjou. DVD bolo na druhý deň predaja už s nálepkou „GOLD“ a zanedlho bolo ovenčené aj statusom PLATINUM !!! 10 rokov odvtedy, ale aj éru predtým si Nightwish naživo pripomenú zbierkou hitov a singlov z ich kariéry, ktoré bravúrne zvláda FLOOR JANSEN, aktuálna, v poradí tretia, ale najuniverzálnejšia slávica v zostave Nightwish.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top