Detail info
Close

SLOVENSKÉ HRADY - letný kultúrny festival

SLOVENSKÉ HRADY - letný kultúrny festival

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 10.9.2016 od 11:00hod.
Miesto konania/Place of event: hrad Červený Kameň, Častá

Popis/Description:

Nezabudnuteľnú atmosféru úspešného a ľuďmi obľúbeného letného hudobného festivalu HRADY CZ tento rok môžete vychutnať i na Slovensku! 10. septembera 2016 vyrazte za zábavou na festival SLOVENSKÉ HRADY, ktorý bude mať svoju premiéru na hrade Červený Kameň, neďaleko obce Častá (len niekoľko desiatok kilometrov od Bratislavy).

V Českej republike festival HRADY CZ už dvanásty rok prináša svojim návštevníkom netradičný kultúrny zážitok vďaka ojedinelému prostrediu hradov, širokému sortimentu doplnkových služieb a občerstvenia. Ponúka bohatý hudobný program zložený z popredných českých a slovenských umelcov, medzi ktorými si každý nájde to svoje. A inak to nebude ani na slovenskom Červenom Kameni! Vystúpi tu napríklad skupiny Tublatanka, Horkýže Slíže, Chinaski a množstvo ďalších. Ďalšie informácie nájdete na www.slovenske-hrady.sk.

Hrad Červený Kameň je najkrajší hrad v Malých Karpatoch, ležiaci len niekoľko desiatok kilometrov od Bratislavy a približne 15 km od miest Trnava a Pezinok. So svojim osobným čarom a zaujímavou históriou má každoročne nespočetne návštevníkov, hrad dokonca poslúžil i pri natáčaní nejednej rozprávky.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top