Detail info
Close

ONDRO KOVAĽ A CAFE EDIT

ONDRO KOVAĽ A CAFE EDIT

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: TICHO a spol., Školská 14, Bratislava

Vstupné/Entry: 6 Eur / 3 Eur (študenti, dôchodcovia, ZŤP)

Pre Ondra Kovaľa bola scéna divadla na Školskej roky takmer domovskom scénou, na ktorej vystupoval nielen ako herec, ale aj ako hudobník. Vystúpenie v divadle TICHO a spol. bude jeho speváckou premiérou, ktorá sa uskutoční v spolupráci s vynikajúcimi hudobníkmi, klaviristom Danom Špinerom a Maťom Norisom (basgitara).

Skupina Cafe Edit hrá akusticky vlastné aj prebraté skladby z rôznych žánrov, pričom inšpiráciu hľadá najmä v tradičnej hudbe. Vo vlastných osobitých úpravách hrá slovenské balady, írske inštrumentálky a renesančné skladby, ale aj pôvodné autorské skladby v duchu mestského folku. V TICHU to bude ich premiéra!

Hrajú: Ondro Kovaľ - spev, gitara, Dano Špiner – klavír, Maťo Noris – gitara; Katarína Goffová – spev, Pavol Pauliny - gitara, spev, Gašpar Vladislav Šmihula – mandolína, Juraj Zelman - flauta, cajón, spev, Matúš Teplický – basgitara, Zuzana Cenkerová - husle, spev

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top