Detail info
Close

J.A.R.

J.A.R.

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 16.11.2018 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: Ateliér Babylon, Bratislava
 

J.A.R. alebo Jednotka Akademického Rapu či Jaromír a Radomír vznikla symbolicky 17. novembra 1989. Jej základnú zostavu v tej dobe tvorili autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ rapperov Oto Klempíř a Michael Viktořík. Dnešný J.A.R. nefunguje ako klasická skupina, ale ako príležitostné stretnutie raperov, jazzových hudobníkov a producentov. ,,Za tu dobu jsme vychlastali takovou větší přehradu a vyhulili malej prales," hovorí Oto Klempíř. ,,Myslím, že důvod, proč to vydrželo, je, že jsme spolu nespali," dodává Michael Viktořík.

Špičková skupina poháňaná vysokooktánovým palivom zloženým z rytmov, beglajtov a riffov, vybavená novým repertoárom z posledného albumu Eskalace dobra, nominovaná na prestížne ceny, vyskúšaná mnohými sálami a múdra prežitými rokmi. Taká je jedine - JAR! Band. Tak neváhajte a poďte v sebe prebudit draka do Babylonu v neopakovatelnej atmosfére s J.A.R.

Občas sentimentálni, niekedy vymletí, ale rozhodne vás nebudú nútiť do "hubnutí". A plaziť sa za nimi nemusíte. Stačí prísť do Babylonu už 26. októbra a spoznáte na živo, že nemá význam chcieť byť večne mladý.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top