Detail info
Close

HOROR CIRKUS

HOROR CIRKUS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Bývalý štadión ART MEDIA, Bratislava - Petržalka

 

Popis/Description:

Cirkus plný strachu (a bez zvierat) 

Len pár dní po úspešnej premiére vo Viedni má možnosť triasť sa od strachu aj Bratislava. „Cirkus horor “ z Rakúska prichádza na Slovensko so svojou najnovšou show.

Diváci môžu vopred zabudnúť na klasickú manéžovú zábavu. Počas celej svojej existencie majú predstavenia „Cirkusu horor“ na nich „strašidelné“ účinky: vzrušenie, naskakovanie husej kože, studený pot a vysoká frekvencia tepu. Démoni, zombíci a ohavy rôzneho druhu však garantujú malým aj veľkým 120 minútovú zábavu plnú dych berúcej akrobacie, ostrých, ale trefných žartov a „diabolsky“ dobrej zábavy.

Celá inscenácia tohto cirkusového predstavenia je vymyslená ako pôsobivá show s najmodernejšou svetelnou a zvukovou technikou a špeciálnymi iluzionistickými efektmi. A pritom žiadne z 800 miest na sedenie v šapitó tohto cirkusu nie je vzdialené viac ako 6 metrov od manéže.

Šapitó „Cirkusu horor“ bude stáť na mieste bývalého štadióna Art medie v Petražalke na Krasovského ulici, neďaleko divadla Aréna a nákupného centra Aupark. Show, ktorá tu bude prebiehať celé tri týždne od 13. mája do 5. júna, vždy od stredy do nedele, zmení bývalý futbalový štadión v Petržalke na miesto stretnutia fanúšikov hororu všetkých vekových kategórií!

Dĺžka predstavenia: 120 minút

Vstupné/Entry:
Lóža - 25 Eur (na mieste 30 Eur)
Kreslo - 20 Eur (na mieste 25 Eur)
Balkón - 15 Eur (na mieste 20 Eur)

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Predaj vstupeniek aj na mieste konania.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
picture HOROR CIRKUS
Top