Detail info
Close

Dvojkoncert: Vašek Neckař / Bacily + Fragile

Dvojkoncert: Vašek Neckař / Bacily + Fragile

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 17.11.2016 o 20.00 h 
Miesto konania/Place of event: HANT ARÉNA (ŠH Pasienky), BRATISLAVA

Popis/Description:

Neexistuje okrem „božského Kája“ žiaden iný československý interpret, ktorý tu za ostatných 50 rokov spáchal viac ako 300 hitov a je fenoménom, ktorý si nemôžete nechať ujsť!
Hity ako: Lékořice, Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Kdo vchází do tvých snů, má lásko, Massechusets, Doktor Dam Di Dam, Mademoiselle Giselle... či Půlnoční, zaznejú z úst Vaška Neckařa vo výnimočný dátum a to 17.novembra 2016 o 20 tej hodine v bratislavskej HANT Aréne. Garancia 2 x 50 minút so skupinou Bacily / Muj Bracha ma prima brachu /
Chuck Norris má vážneho konkurenta.
12 minútovku síce za tri minúty nezabehne.
Ale keď sľúbi, že príde hrať, tak vypredáva haly. A faninky padajú radosťou k zemi.
Václav Neckař!
Veď, ...uvidíte na koncerte

A aby ste vsadili úplne na istotu v rámci tohto dvojkoncertu vás čaká trojnásobný víťaz OTO skupina FRAGILE, ktorej 90 minútový koncert vás naladí do tejto výnimočnej ponuky.

Fenomenálny zvuk, 2 LED obrazovky, najmodernejšie svetlá, miesta len sedenie.

FRAGILE sa venuje nielen interpretácii známych svetových rock - pop - jazz hitov STING, STEVIE WONDER, TINA TURNER, THE REAL GROUP…) v zaujímavých a cappella aranžmánoch – teda len spev bez hudobných nástrojov, ale ich repertoár tvoria aj gospely, ktorým najlepšie pristane posvätná atmosféra kostolov. Koncert kapely Fragile je nielen hudobným stretnutím, ale je to nezabudnuteľný zážitok plný dojmov, ktoré sú umocnené vznešenou atmosférou prostredia chrámu.

Formácia Fragile funguje pod vedením dirigenta a producenta Braňa Kostku a tvoria ju umelci známi aj z ich iných – hereckých / moderátorskych TV rolí Helena Krajčiová, Soňa Norisová, Kamil Mikulčík, Vilo Csontoš a skvelí speváci Jana Golisová, Svetlana Rymarenková a Slavo Košecký.

Fragile vydali 7 albumov: Voice Mail, Next Level, Vianoce, Vianoce 2 a Fragile deťom, Fragile & Oskar Rozsa band live a najnovšie CD RICHARD MÜLLER & FRAGILE HLASY. Na jeseň 2013 realizovala kapela Fragile turné s Richardom Müllerom, ktoré nieslo názov HLASY, a ktoré malo obrovský úspech na Slovensku a v Čechách.

Zľavy/Discounts: ZŤP 1,00 EUR; doprovod ZŤP-S 1,00 EUR. Každý musí mať kúpenú zvlášť vstupenku aj držitel preukazu ZŤP aj prípadný sprievod. Možné zakúpiť v sektore "Plocha" z kategórie "zťp."

V deň konania koncertu sa budú predávať aj vstupenky na mieste a to za 29,00 €.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Dvojkoncert: Vašek Neckař / Bacily + Fragile
Top