Detail info
Close

Zola Dubnikova INVOCATION

Zola Dubnikova INVOCATION

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 09.06.2016 o 18.00 h
Miesto konania/Place of event: Medzinárodné divadlo Meteorit, Čulenova 3, Bratislava 


Zola Dubnikova INVOCATION 
tanečno hudobné vystúpenie

Popis/Description:
Pozývame Vás na tanečné vystúpenie Zoly Dubnikovej, ktorú budú hudobne sprevádzať Valéria Pribay - čelo (Freedom Café - HUN), Gergo Restas - gitara (HUN) a a Rastislav Belko – hang drum (SK).

Toto predstavenie ponúka nezabudnuteľný zážitok, kde sa mystická hudba prelína s posvätným jazykom tanca a prenáša silný liečivý odkaz, ktorý môže pomôcť transformovať mnoho vízii do reality. Zažijeme nádherný a jemný rituálny tanec z magických sfér a univerzálnu rovnováhu mužsko-ženského princípu v hudbe.

O umelcoch:
Zola Dubnikova – tanec (IL) je uznávaná medzinárodná tanečná umelkyňa, cestovateľka, interpretka a učiteľka z Izraela. Je zakladateľkou a celosvetovou učiteľkou jedinečného Holistického Jazyka Tanca. Aj keď je jej práca hlboko vedomostne založená na rokoch ponorených do štúdia tanečných foriem rôznych kultúr, vystúpenie, ktoré Vám ponúkame obsahuje a sprostredkuje poznanie jednotného jazyka, ktorý prehovára za hranicami kultúry a času. Prekrásne stelesnenie pocitov, jemná reč tela, rituálne pohyby a vnútorná alchýmia ženy sú základom je umeleckého prejavu.

Valeria Pribay – čelo (HUN) + Gergo Restas - gitara (HUN) - sú členovia hudobného zoskupenia Freedom Café (contemporary spacefolk) a milujú hudbu, improvizáciu, tanec a seba navzájom a všetkých dobrých ľudí. Na vystúpenie so Zolou sa už veľmi tešia a budú ju sprevádzať na nástrojoch svojho srdca: Valéria – čelo a Gergo – gitara.

Rastislav Belko – hang drum (SK) - mal sedem rokov, keď sa po prvý krát dostal do kontaktu s hudbou cez hru na piano. Odvtedy sa venoval hre na gitaru a tiež aktívne bicím. Stal sa členom hudobnej skupiny PICTURE of the Day, s ktorou nahrali už tri albumy. Jeho mottom je...tie najkrajšie veci sa nedajú vidieť alebo uchopiť, treba ich vedieť cítiť srdcom... 

Dĺžka podujatia: 2 hodiny
Typ hľadiska: voľné sedenie

Vstupné/Entry: 
12 € (od 21.04.2016 – do 20.05.2016) 
15 € (od 21.05.2016 – 08.06.2016)
20 € na mieste (09.06.2016)

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Zola Dubnikova INVOCATION
picture Zola Dubnikova INVOCATION
picture Zola Dubnikova INVOCATION
picture Zola Dubnikova INVOCATION
picture Zola Dubnikova INVOCATION
picture Zola Dubnikova INVOCATION
picture Zola Dubnikova INVOCATION
Top