Detail info
Close

ADRENALÍNOVÉ NEBO 2016

ADRENALÍNOVÉ NEBO 2016

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 18.6.2016
Čas/Time: 12:00 - 22:00
Miesto konania/Place of event: Kuchajda, Bratislava


Popis/Description:
V sobotu 18. júna budú mať obyvatelia i návštevníci Bratislavy všetkých vekových kategórií možnosť zažiť jedinečný deň zameraný na vzdušné adrenalínové športy v areáli Kuchajdy s bohatým sprievodným programom. Pôjde o vyvrcholenie nultého ročníka podujatia Adrenalínový pohár 2016 s názvom ADRENALÍNOVÉ NEBO. Čestným hosťom bude Alexej A. Leonov, prvý kozmonaut v otvorenom vesmíre.

Brány Kuchajdy sa otvoria pre širokú verejnosť s rozšíreným programom a občerstvením v areáli. Rodinám i jednotlivcom ponúkne Adrenalínové nebo atraktívne zážitky. Od pravého poludnia prebehne vyvrcholenie súťažných zoskokov padákom na cieľ. Organizátor pripravil aj nevšedné ukážky pestrých vzdušných športov. Ukážky lietania na rýchlych padákoch so zoskokom na vodnú hladinu, simuláciu zásahu špeciálnych jednotiek na vodnej ploche, akrobaciu parašutistov v nevídaných disciplínach. Pripravené sú „letecké“ atrakcie a súťaže pre deti i dospelých s atraktívnymi výhrami (rodinný let balónom, vyhliadkové lety vrtuľníkmi, tandemový zoskok), fotosúťaž aj atrakcie pre najmenších. V prípade priaznivého počasia organizátori pripravujú pre rodiny s deťmi vyhliadkové lety vrtuľníkmi. V piatok a v sobotu podvečer budú mať návštevníci možnosť zalietať si vo vyhliadkovom teplovzdušnom balóne.  

Program:
12:00 - 22:00 hod. súťažný i sprievodný program (priebežne počas celého dňa)
12:00 – cca 18:30 hod. Adrenalínový pohár 2016 - finálové zoskoky, vyhlásenie výsledkov súťaže
od 12:00 – 18:00 hod. vyhliadkové lety vrtuľníkmi 
od 18:00 hod. vyhliadkové lety balónom 
18:30 – 22:00 hod. hudobný program (Isobutane, Nocadeň, Karpina)


Vstupné/Entry: 3,50 EUR (Na mieste v deň podujatia 5,00 EUR.)
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.
Dôchodcovia (osoby nad 60 rokov), ZŤP a deti do 12 rokov majú vstup voľný.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ADRENALÍNOVÉ NEBO 2016
Top