Detail info
Close

JETHRO TULL BY IAN ANDERSON

JETHRO TULL BY IAN ANDERSON

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 17.02.2017 o 20.00  (Vstup možný od 19.30)
Miesto konania/Place of event: Spoločenský pavilón, Tr. SNP 61, KOŠICE

DOUBLE HEAD A COLLOSSEUM UVÁDZAJÚ:

Ian Anderson a Jethro Tull

vystúpi exkluzívne prvý krát v Košiciach!

Popis/Description: 
Šesťdesiatdeväťročný slávny škót, spevák, skladateľ, držiteľ Grammy a líder JETHRO TULL vystúpi na jedinom koncerte a premiérovo v Košiciach. 

Skupina JETHRO TULL vznikla v decembri 1967. Jej lídrom je od začiatku skladateľ, textár, spevák, flautista, ale aj príležitostný hráč na gitaru, mandolínu a gajdy Ian Anderson. Už v roku 1969 mali JETHRO TULL album na čele britského rebríčka. Jeho názov je Stand Up a dosiahol ako prvý zlatú platňu. S ďalšími nahrávkami sa Jethro Tull presadili aj za "veľkou mlákou", keď napríklad piata štú-diovka Thick as a Brick dosiahla jednotku v americkom Billboarde. Veľmi úspešné boli aj nasledujúce albumy Living in the Past (1972), A Passion Play (1973) a War Child (1974).

Ian Anderson a spol. boli v začiatkoch bluesovou kapelou, no postupne vo svojej tvorbe začali využívať aj folkové či džezové prvky a niektoré piesne znejú dokonca ako staroanglická hudba. Kapela predala na celom svete viac ako 41 miliónov nahrávok a ich záznamy dokumentujú viac ako dvetisíc koncertov, ktoré navštívilo viac než 15 miliónov fanúšikov.

Počas turné v roku 2014 predstavili pesničky z nového albumu HOMO ERRATICUS, ale JETHRO TULL nezabúdajú ani na mix najúspešnejších hitov svojej histórie. Líder Ian Anderson privedie svoju rockovú družinu na košickú premiéru v zložení, ktoré je stabilné už niekoľko rokov:

Ian Anderson – zpev, flauta, gitara;
John O´Hara – klávesy, akordeón;
David Goodier – basa;
Florian Opahle – gitary;
Scott Hammond – bicie, perkusie  

Autor: SITA, wikipedia, Double Head

Vstupné/Entry: 39 €, 49 €, 59 €, 69 €
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Cca 30ks posledných vstupeniek bude možne kúpiť ako voľne sedenie už len na mieste v deň koncertu od 19hod.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture JETHRO TULL BY IAN ANDERSON
picture JETHRO TULL BY IAN ANDERSON
Top