Detail info
Close

HANA ZAGOROVÁ Galakoncert JUBILEUM

HANA ZAGOROVÁ Galakoncert JUBILEUM

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Hana Zagorová

Galakoncert
hosť: Petr Rezek
BOOM!BAND Jiřího Dvořáka

Hana Zagorová, jedna z najväčších hviezd a stálic česko-slovenskej populárnej scény, deväťnásobná Zlatá slávica, držiteľka Diamantovej platne Supraphonu za viac ako 10 miliónov predaných zvukových nosičov a členka Siene slávy hudobných cien Anděl, oslávila minulý rok v septembri významné životné jubileum. Pre svojich priaznivcov si ako darček pripravila nový štúdiový album O Lásce, na ktorý autorsky prispeli prevažne o dve generácie mladšie osobnosti popu, rocku a folku. Nové skladby aj osvedčené hity predstaví Zagorová na turné, v rámci ktorého odohrá sériu koncertov na Slovensku.

Hana Zagorová pôsobí na československej scéne už od polovice 60. rokov. Rodáčka z Petřkoviec pri Ostrave odvtedy nahrala a vydala desiatky albumov. Medzi jej najpopulárnejšie piesne patria skladby ako Maluj zase obrázky, Je naprosto nezbytné, Nešlap nelámej, Duhová víla, Malokdo ví, Můj čas alebo Biograf láska.

Hoci sú piesne Hany Zagorovej hudobne a žánrovo veľmi pestré, najtypickejší pre ňu zostáva tzv. beatový šansón. Práve v ňom dokázala najlepšie zužitkovať svoje herecké štúdium, cit pre obsah a jedinečnú atmosféru každej piesne (Tanečnice, Maluj zase obrázky, Usnul nám, spí, Kdyby se vrátil čas). Za svoju kariéru naspievala cez 800 piesní, k mnohým si navyše písala texty sama.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HANA ZAGOROVÁ Galakoncert JUBILEUM
Top