Detail info
Close

POL VAQUERO - Flamenco INSIDE

POL VAQUERO - Flamenco INSIDE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 15.05.2017 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: Ateliér Babylon, Námestie SNP 14, Bratislava

 

Flamenco INSIDE alebo flamenko „vnútri“, „dentro“ je vyjadrením hlbokého a intímneho spojenia dvoch vzácnych hodnôt: života a flamenka v podaní elitných umelcov z Madridu.

Je pre nás veľkým potešením, že Ateliér Babylon v Bratislave privíta flamenkového tanečníka a choreografa POLA VAQUERO, ktorý je známy práve svojím čistým a silným výrazom, u ktorého flamenko neprechádza len srdcom ale celým jeho bytím, životom. Jeho tanec je spoveďou vnútra, ktoré miluje, bojuje, hľadá pravdu, či spravodlivosť. Je výzvou muža, ktorý je divoký, nespútaný a zároveň priamy a konkrétny. Svojím flamenkovým prejavom prebúdza, čo je ukryté vnútri diváka.

Inside je vyjadrením bolesti, lásky, slobody, osamelosti, smrti v rytmických sekvenciách zapateada s prudkým zastavením ako i canté jondo. Španielske rytmy, rytmický compas, cigánske prvky, svižné melódie spestria aj hudobníci, ktorých mená a talent zazneli v rôznych kútoch sveta. Určite mnohí nadšenci zosnulého Paco de Lucia môžu spoznať jeho synovca Antonia Sánchez, ktorý sa predstaví ako gitarista, a taktiež Antonia Inqueta, ktorý je synom známeho speváka Miguela El Rubio. Pätica šarmantných mužov a talentovaných umelcov z Madridu predstavia autentické a tradičné flamenco, ktorých spája nielen umenie ale aj vzájomné priateľské vzťahy.

Zmena programu vyhrdená!

Tanec: Pol Vaquero
Gitara: Antonio Sánchez, Morenito de Triana
Spev: Saúl Qiuros
Spev: Antonio Inqueta
Perkusie: Lucky Losada

Ateleiér Babylon novembrový večer ožije podmanivým spevom, pulzujúcom tancom, melodickou gitarou práve v čase, kedy flamenko bolo prvýkrát vyhlásené za národné kultúrne dedičstvo.
Pol Vaquero (tanec) - pochádza z Córdoby. Svoje tanečné štúdiá začal na Konzervatóriu v Córdobe v 10 rokoch. Profesionálne začal tancovať už v 16 rokoch vedľa Antonia Canales v diele „Torero“. Medzi najvýznamnejšie diela, v ktorých pôsobil boli "Torero", "Gitano", "Minotaur", ale pôsobil aj vedľa Vicente Amigo ako hosťujúci umelec. Bol sólistom Národného baletu Španielska v "Grito" a tiež v spoločnosti Joaquín Grilo. Bol sólistom v hre "De Amore" od Mauricia Sotelo, a ako hosťujúci umelec spolu s Antonio Canales a Juan de Juan tancoval v diele "Chanson Flamenca".
Pol sa zúčastnil ako tanečník vo videoklipe Alejandra Sanz "Corazón Partio".
V súčasnej dobe sa predstaví v diele „Trianero“ na Bienále v Seville a medzi jeho úspešné projekty patrí i „21 Pasos“.

Dĺžka podujatia: 90 min.

Zľavy/Discounts: ZŤP grátis a doprovod 20 Eur (zo sektoru Balkón, 4. rad, miesto 1 a 27)

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture POL VAQUERO - Flamenco INSIDE
picture POL VAQUERO - Flamenco INSIDE
picture POL VAQUERO - Flamenco INSIDE
picture POL VAQUERO - Flamenco INSIDE
Top