Detail info
Close

BOLSHOI

SUKHISHVILI / BOLSHOI
BOLSHOI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 13.12.2016 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: AEGON aréna, Bratislava

Popis/Description:
Operné gala Verdi and Puccini so sólistami Bolshoi Teatra.

Sólisti najväčšieho ruského, a vo svetovom meradle najvýznamnejšieho operného a baletného ansámbla prichádzajú v decembri na Slovensko. Moskovské Veľké divadlo – v ruštine: Большой театр, Boľšoj teatr – je jedným z najvýznamnejších operných súborov sveta, najlepším hudobným divadlom Ruska. Sólisti moskovského Boľšoj teatra, ktorí vystupujú a hosťujú na najznámejších a najrenomovanejších pódiách sveta, konečne navštívia aj Slovensko Bratislavu.

V utorok, 13. decembra 2016 Vám sólisti Boľšoj teatra – na čele so svetoznámymi opernými spevákmi ako Elena Zelenskaja, Alexei Tatarintsev ćerstvý držitel ocenenia Zlatá maska za opernú sezonu 2014 -2015 za stvárnenie Romea ,Svetlana Shilova, Andrej Grigorjev a Roman Muravickij – poskytnú nezabudnuteľný hudobný zážitok a zmyslový zažitok. V rámci koncertu odznejú v podaní renomovaných umelcov moskovského divadla diela Verdiho a Pucciniho. Slovenských divákov potešia áriami z najznámejších talinaskych opier Tosca, Traviata, Turandot, Bohéma, Rigoletto a Aida. Šesťdesiatčlenny Symfonický orchester Monarchia diriguje počas galakoncertu laureát Ceny Kossutha, dirigent Ádám Medveczky.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top