Detail info
Close

3T - 3 TVORIVÉ TVORY

3T - 3 TVORIVÉ TVORY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 30.11.2016 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Kino Hviezda, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín

Popis/Description:

KTO SME, ČO SME?
Voláme sa 3T, alebo aj "Tri Tvorivé Tvory" a sme divadelno - improvizačná skupina troch hercov, korými sú Juraj "Šoko" Tabaček, Lukáš "Pucho" Púchovský a Stanislav "Stanley" Staško.

Vznikli sme v roku 2004 v Žiline, potom, čo sa k dlhšie fungujúcej dvojici Pucho + Stano pripojil tretí člen - Šoko. Improvizácii sa však každý z nás venuje už od roku 1997. Ako trojica sme hrávali na Improligách, kde nám nestačil krátky čas určený na scénku a tak sa zrodil nápad vytvorenia samostatnej show. Nápad sa ujal a počas 11 rokov sme odohrali viac ako 450 predstavení. Naše improvizácie sú tvorené vždy na mieste na základe vylosovaných tém od divákov. Tí ich v priebehu hry svojimi reakciami menia a usmerňujú dej.

Naše predstavenia trvajú zhruba 90 minút a skladajú sa z viacerých sketchov (zvyčajne troch), na ktoré sa pripravujeme cca. 3 minúty. Každý z nich je svojským spôsobom improvizácie. Improvizáciou sa snažíme zabaviť divákov humorom, ktorý vzniká priamo na javisku a na ich podnet. Na to, ako to v praxi vyzerá, sa môžete prísť pozrieť do kina Trenčín. 

Vstupné/Entry: 12,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top