Detail info
Close

BASEMENT w/ Smooth, L Plus & Mc Coppa

BASEMENT w/ Smooth, L Plus & Mc Coppa

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 26.12.2016  (21.00 - 04.00)
Miesto konania/Place of event: Nová Pekáreň, Rázusova 2, NITRA

Popis/Description:

Milí fans Drum&Bass music, rok 2016 opäť ukončíme našou tradične najsilnejšou klubovou párty, ktorá prebehne aj tentokrát na Štefana. Po októbrovej akcii, kde sa predstavil náš domáci projekt BΔSΞBΔND a po dlhšej odmlke prišiel zahrať aj náš veľký supporter TRILO, sme prichystali zas niečo špeciálne.

Po približne 4 rokoch privítame u nás na Slovensku reprezentanta VIPER RECORDINGS, ktorým je SMOOTH zo Slovinska! Taktiež máme druhú zaujímavosť a tou je spoločný set v ktorom sa spojí L PLUS reprezentujúci Technique Recordings a MC COPPA, ktorý príde hájiť vlajku EATBRAIN.

V rámci show L PLUS & MC COPPA, ako aj po celú noc, bude prebiehať natáčanie videoklipu pre trek z pripravovaného nového albumu L PLUS-a, takže ukážeme celému svetu, ako sa vie BΔSΞMΞNT baviť ;)

Celý tento Štefanský priešplech (ako by povedal pán DJ White) okorení silný lokálny support - The Prophecy(Ero Drummer & M.Bass), Gesi, Mário Belák Live Sax a naše rezidetné B2B2B2B - Meth, Ls3ke, Mikro, Cuker.

!! POZOR !! LÍSTKY V PREDAJI !! UŽ TERAZ !!
Keďže minulý rok v termíne BASEMENT party, ktorá prebehla na Štefana bol váš záujem veľmi vysoký a nemohli sme viacerých z vás vpustiť do klubu kvôli kapacitným dôvodom podniku, tak tentokrát sme sa rozhodli dať všetky lístky do predaja cez sieť Ticketportal SK.

FB EVENT

LINE UP:
SMOOTH (VIPER REC.)
L-PLUS & MC COPPA
THE PROPHECY (ERO DRUMMER & M.BASS)
METH - CUKER - MIKRO - LS3KE
GESI
MÁRIO BELÁK LIVE SAX

Podujatie nie je vhodné pre deti do 15 rokov!

Vstupné/Entry: 10,90 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture BASEMENT w/ Smooth, L Plus & Mc Coppa
Top