Detail info
Close

Chiki Liki Tu-A

Chiki Liki Tu-A

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 17.03.2017 o 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom

Popis/Description:

Na jar 2015 pripravila kapela nový koncertný program a novým albumom oslávila 20-te výročie vzniku kapely. Album má názov „Slzy tvý mámy, Šedivý a spol.“ Hneď prvý krst v Bratislave bol vypredaný.
Tento album bol ocenený ako "ALBUM ROKA 2015."
Na základe úspechu albumu „Slzy tvý mámy, Šedivý a spol.“, ktorý bol v marci tohto roku ocenený ako najlepší album podľa fanúšikov na RHA za rok 2015, sa Chiki liki tu-a rozhodli nečakať tak dlho s vydaním ďalšej nahrávky. Ide o kompilačný album zložený z troch častí. Nájdete tam skladby naživo (napr. aj z Prešova), skladby v úpravách pre dychy (napr. aj DPH) a skladby, kde Chiki liki tu-a vzdali česť svojim obľúbeným undergroundovým kapelám. 
Za svoju existenciu odohrali viac než 1200 koncertov v 15 krajinách Európy. (england, france, ireland, belgium, macedonia, austria, germany, czech rep., hungary, northern ireland, switzerland, netherland, slovenia, slovakia, poland). Medzi najvýznamnejšie sa radia vystúpenia na festivaloch Sziget ,Trutnov open air, Pohoda , Rock for people, Colours of Ostrava, Schengen fest, Taksirat, Grape a klubové koncerty v Paríži, Bordeaux, Londýne, Dubline, Belfaste, Budapešti, Berlíne, Drážďanoch, Skopje, Ľubľane, Prahe, Varšave, Krakove atď.

Zostava:
Martin Višňovský (spev, basgitara),
Ľuboslav Petruška (gitara) a
Tomáš Višňovský (bicie).

Vstupné/Entry: 7,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Potrebná rezervácia stola na telefónnom čísle 0902 608 912 alebo na maili info@bluenote.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top