Detail info
Close

Silné reči 2017

Silné reči 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

20.1.2017 o 19:00hod. Dom kultúry Podborová, Zvolen
22.1.2017 o 19:00hod. Reduta, Lučenec
26.1.2017 o 19:00hod. Mestské kultúrne stredisko, Nové Mesto nad Váhom

Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmymi podarilo opraviť a do 8mej sezóny ideme ešte silnejší ako kedykoľvek predtým. Už začiatkom roka nás budete vidieť vo viacerých slovenských mestách, ktoré sme doteraz obchádzali, ale vrátime sa aj na naše obľúbené miesta.

----------------------------------
V lučeneckej Redute a zvolenskom Dome Kultúry Podborová vás autorským humorom a spŕškou vtipov zahrnú títo komici:

Ján Gordulič
Zakladatel a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášnou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s krestanmi. Viac sa dozviete aj na janogordulic.com

Tomi Hudák
Jeden z najtalentovanejších slovenských humoristov súcasnosti. Pracoval pre SME, TV Markízu a RTVS. Svoje šialenejšie ja prezentuje v stand-up comedy show.

Jakub Lužina Humorbot 3000
Mladý a talentovaný bábkoherec zistil, že nadávat detom sa nepatrí a tak sa radšej rozhodol pre stand up comedy. Tu môže vulgárne ale so šarmom dourážat všetkých naokolo a dostane za to ešte aj zaplatené.

Marián Psár Utrpenie mladého hejtera
CP-ckár z Košíc, ktorý prišiel kradnút prácu poctivým standupistom. Svojím šarmantným úsmevom si získava priazen žien a zachranuje situáciu, ked sa ako jediný smeje na svojich vtipoch.

----------------------------------
V Mestskom kultúrnom stredisku Novom Meste n/Váhom vás autorským humorom a spŕškou vtipov zahrnú títo komici:

Ján Gordulič
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášnou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s krestanmi. Viac sa dozviete aj na janogordulic.com

Tomi Hudák
Jeden z najtalentovanejších slovenských humoristov súcasnosti. Pracoval pre SME, TV Markízu a RTVS. Svoje šialenejšie ja prezentuje v stand-up comedy show.

Michael Szatmary - Stand Up Comedy
Zakladatel slovensko - židovského casopisu, ex redaktor správ a hudobník toho casu na materskej sa v show preslávil svojimi poctivo spracovanými a vyšperkovanými standupmi. Okrem toho je autorom a moderátorom komediálnej talkshow F(l)óór.

Gabo Žifčák
Mladý muž zápasiaci s príkoriami života v sebe objavil komediálany talent ked sa pokúšal nájst si priatelku. Odvtedy ho výrazne rozvinul, no je stále single.


Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top