Detail info
Close

SILNÉ REČI v Partizánskom

SILNÉ REČI v Partizánskom

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 10.03.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry, Makarenkova 214, PARTIZÁNSKE

Popis/Description:

Milé Partizánske a okolie! Do vášho mesta prichádza smiech a zábava v podaní standup comedy SILNÉ REČI , ktoré si získava čoraz väčšiu a väčšiu priazeň.

Veríme, že nám vo vašom meste vytvoríte čo najlepšiu atmosféru.

Ján Gordulič
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi. Viac sa dozviete aj na janogordulic.čom

Lujza
Talentovaná herečka, ktorá sa nebojí hovoriť veci na rovinu sa v stand-up comedy našla. Prostredníctvom svojich komediálnych vystúpení si lieči traumy z manželského života a dvoch deti.

Michael Szatmary
Zakladateľ slovensko - židovského časopisu, ex redaktor správ a hudobník toho času na materskej sa v show preslávil svojimi poctivo spracovanými a vyšperkovanými standupmi. Okrem toho je autorom a moderátorom komediálnej talkshow F(l)oor.


Marián Psár
CP-čkár z Košíc, ktorý prišiel kradnúť prácu poctivým standupistom. Svojim šarmantným úsmevom si získava priazeň žien a zachraňuje situáciu, keď sa ako jediný smeje na svojich vtipoch.

Lístky sa vždy míňajú veľmi rýchlo preto je lepšie si ich zabezpečiť skôr 🙂
Vstupné/Entry: 13,00 EUR

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SILNÉ REČI v Partizánskom
Top