Detail info
Close

Carpathian Games

Carpathian Games

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Carpathian Games je jedinečná súťaž vo funkčnom fitness, vytvorená pre atlétov, ktorí si chcú splniť svoje sny, otestovať si, či sú skutočne “fit” a v neposlednom rade, poriadne sa cez víkend napumpovať.

Projekt Carpathian Games 2018 je zameraný na prezentovanie zdravého životného štýlu širokej verejnosti a predstavenie alternatív športových aktivít, medzi ktoré patrí aj crossfit. Projektom sa snažíme poukázať na dôležitosť a prínos crossfitu ako takého pre každého kto sa venuje športu, čo i len na rekreačnej úrovni. Crossfit nie je len športové odvetvie, je to aj druh životného štýlu, so všetkým čo k tomu patrí. V zahraničí popularita crossfitu neustále rastie, napreduje a našim cieľom je pokračovať v nastolenom trende a ustáliť crossfit v povedomí športovcov, najmä v našej krajine.

Podujatie Carpathian Games je určené pre aktívnych športovcov, či už sú to crossfitoví nadšenci, priaznivci silového tréningu v posilňovni, vytrvalostných cvičení, alebo športovci, ktorí preferujú rôzne formy skupinových tréningov. Cieľom je zaujať čo najväčšiu skupinu ľudí, ktorí sa zaujímajú o svoje zdravie, životosprávu, zdravý životný štýl a o šport ako taký, bez ohľadu na ich vek.

CENA VSTUPENIEK: 10 eur na celý víkend (sobotu aj nedeľu)

MIESTO KONANIA: 24-25.11.2018, HADZANÁRSKA HALA, ALEJOVA 2, KOŠICE

Tešíme sa na Teba 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top