Detail info
Close

JAZDA NA FORMULE RENAULT 2.0

JAZDA NA FORMULE RENAULT 2.0

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Lokalita:
Trenčín

Čo ponúka jazda na formule Renault 2.0?
Možnosť zajazdiť si v monoposte bola doteraz výsada pár jednotlivcov. Teraz môžeš zažiť pocit pilotov priamo na vlastnej koži. Dokonalé jazdné vlastnosti, neuveriteľné zrýchlenie, priľnavosť, ktorá popiera zákony gravitácie a brzdy, ktoré ťa budú chcieť vytrhnúť zo sedačky. Spolu so sekvenčnou prevodovkou sa ocitneš v jazdeckom nebi.

Jazdiť ale nebudeš na hocijakej formule. Formula Renault 2.0 je hodnotená ako jedna z najlepších a práve z tohto seriálu vzišlo veľké množstvo jazdcov F1 ako napr. Kimi Räikkönen a Lewis Hamilton.

505 kilový monopost s 2-litrovým motorom a výkonom 205 koní ťa vystrelí z 0 na 100 km/h za šialené 3,5 sekundy. Usadený len pár centimetrov nad zemou zažiješ zaručene tú najlepšiu jazdu vo svojom živote.

Ako prebieha jazda na formule Renault 2.0?
Zážitok, ktorý sa líši od akýchkoľvek ostatných. Nemusíš sa báť žiadnej premávky, ktorá by ťa brzdila. Celá jazda prebieha na letiskovom okruhu v Trenčíne dlhom 4,2 km. Nečaká ťa však len nudná jazda tam a naspäť. Okruh pozostáva z roviniek, na ktorých si vyskúšaš brutálne zrýchlenie, a technických pasáží, kde zažiješ perfektnú priľnavosť. Vďaka nej nimi budeš prechádzať rýchlosťou, ktorá bude popierať všetky fyzikálne zákony. Celá dráha je len pre teba a ty sa môžete nerušene oddávať adrenalínovému zážitku.

Po úvodnej inštruktáži ti bude zapožičaná kukla, prilba, rukavice a jazdecké topánky. V úvodnej, zoznamovacej, časti sa zžiješ s formulou. Ďalej si už budeš môcť užiť svoju dokonalú jazdu. Čím viac kôl odjazdíš, tým bude akčnejšia.

Sezóna/počasie:
apríl - október
jazda sa nevykonáva pri nepriaznivom počasí;
jazda sa koná len vo vopred vypísaných termínoch

Diváci:
sú vítaní, počas zážitku môžu fotografovať alebo filmovať

Oblečenie:
povinné vybavenie - kukla, prilba, rukavice a topánky Ti budú zapožičané

Podmienky:
Vek: minimálne 18 rokov, platný vodičský preukaz-sk. B. Výška: maximálne 190 cm. Váha: maximálne 100 kg. Neskládá sa žiadna kaucia. Pred jazdou jazdec podpisuje prehlásenie o hmotnej zodpovednosti. Vodič musí byť v dobrej fyzickej a psychickej kondícií. Vodič nesmie byť pod vplyvom alkoholu, alebo iných omamných látok, príp. liekov, ktoré by mohli ovplyvniť jeho schopnosti riadiť vozidlo. Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo zmeny termínu z dôvodu technických, prípadne poveternostných podmienok.


Dôležité:
Vstupenku TicketPortal je nutné vymeniť za poukaz Enjoy Zážitky, ktorý ťa bude oprávňovať absolvovať svoj zážitok. Zašli kód vstupenky na e-mail info@enjoyzazitky.sk najneskôr do 7 dní od zakúpenia a bude ti doručený poukaz na zážitok. Následne si už len dohodneš termín a môžeš si užívať.
     

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top