Detail info
Close

Koncert filmovej hudby

Koncert filmovej hudby

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Nezmeškajte nevšedný koncert Filmovej hudby, ktorý sa uskutoční 9. marca v Kostole Klarisky v Bratislave. Na scéne zaznejú ikonické skladby, vrátane tých z filmu A Star is Born, kouzelné "Somewhere over the Rainbow" a nezabudnuteľné melódie z La La Land. To všetko vytvorí atmosféru romantiky a pútavosti, ktorá vás vtiahne do sveta filmových emócií.

Počas prestávky si budete môcť oddýchnuť a načerpať energiu pre druhú časť koncertu. Tu vás čaká nezabudnuteľný Joe Hisaishi Medley, melódia "A Thousand Years" zo Twilight, epický Game of Thrones Ost a dobrodružná skladba z Pirates of the Caribbean s názvom "He's A Pirate". Posledným vrcholom bude pôvabná Princess Mononoke s "The Legend of Ashitaka". To všetko vytvorí neopakovateľný zážitok pre všetkých milovníkov filmovej hudby. Pridajte sa k nám a nechajte sa uniesť melódiami, ktoré prebúdzajú emócie a spomienky.

Zľavy: študenti a dôchodcovia 14,99€

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top