Detail info
Close

VIVALDIANNO

VIVALDIANNO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 29.11.2015 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Incheba EXPO Aréna, Bratislava

Popis/Description:
Neutíchajúci potlesk, standing ovation a obrovská dávka emócií – také bolo VIVALDIANNO v Bratislave, na júnovom koncerte jarného turné. Vypredaná sála Istropolisu sledovala unikátnu šou nabitú energickou hudbou, tancom, špeciálnymi 3D animáciami, to všetko v službách trochu mrazivého príbehu o nádejach a stratách barokového génia Antonia Vivaldiho.

Projekt VIVALDIANNO sa vracia do Bratislavy a po dvoch jarných vypredaných koncertoch v sále Istropolis ohlasuje koncert na 29.11. 2015 tentokrát vo väčších priestoroch bratislavskej INCHEBY.

„Rok a pol práce takmer štyridsiatich ľudí, mnohomiliónové investície, tisíce hodín v štúdiu, realizácie šialených, jedinečných a originálnych nápadov, a potom 110minut a je to preč... Som dojatý a teším sa na ďalšiu časť turné, s ktorým zavítame späť aj na Slovensko“ dodáva po turné autor projektu Michal Dvořák.

Celý autorský tím dokázal týmto "Koncertom novej generácie", že klasická hudba sa dá interpretovať aj v súčasnom modernom a energetickom poňatí tak, že oslovuje širokú verejnosť u nás i v zahraničí. Záujem svetových hudobných hviezd i nadnárodných umeleckých agentúr je toho dôkazom.

Ako sólisti koncertu vystúpia husľový virtuóz Jaroslav Svěcený a mladá talentovaná Terezie Kovalová na violoncello.

Celý hudobný tím na pódiu doplnilo excelentné sláčikové Heroldovo kvarteto, gitarista, aranžér a majster zvuku - Jiří Janouch, gitarista a spevák Michal Pelant, kolegovia z Peru Carlo Zegarra a Vlado Urlich na perkusie a indiánske flauty, bicie skvele ovládal Martin Kuzma.

Autorom libreta tretieho pokračovania Vivaldianna 2015 - Město zrcadel je Tomáš Belko, mimochodom aj autor muzikálu skupiny LUCIE „Větší než malé množství lásky“.

Pod obrazové stvárnenie celého koncertu sa podpísal celosvetovo uznávaný japonský výtvarník, režisér a animátor Kosuke Sugimoto, momentálne pôsobiaci v štúdiu Eallin animation, vďaka ktorému diváci mohli obdivovať unikátnu 3D show, jedinú v našich zemepisných šírkach a dĺžkach.

Zľavy/Discounts: imobilný 15€, doprovod 15€



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top