Detail info
Close

JOSE CARRERAS - A Life in Music Tour

JOSE CARRERAS - A Life in Music Tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

LEGENDÁRNY TENOR – A Life in Music Tour / Život v hudbe tour
– posledné svetové koncertné turné

ABSOLÚTNA LEGENDA SVETOVEJ OPERY – FENOMENÁLNY JOSÉ CARRERAS V BRATISLAVE

Dátum/Date: 8.12. 2016 o 19:30hod.
Miesto konania/Place of event: Bratislava, Zimný štadión O. Nepelu

Popis/Description:

Po svojom triumfálnom comebacku na operné pódiá zavíta legendárny tenor José Carreras v rámci svojho posledného svetového turné aj na Slovensko!

Hviezdny tenor s nálepkou „the nicest man in opera“, teda „najmilší človek v opernom svete“, José Carreras oslávil v roku 2014 svoj senzačný návrat na opernú scénu titulnou rolou v novej opere „El Juez“ (Sudce). Standing ovation, vypredané predstavenia a kritiky píšuce o „comebacku snov“ sprevádzali jeho návrat na operné pódiá po takmer osemročnej odmlke.
Po tejto skvelej sérii úspechov José Carreras zahájil celosvetové koncertné turné pod názvom „A Life in Music“ (Život v hudbe). Vzhľadom na fakt, že ide o posledné turné tohto výnimočného a neopakovateľného hudobného zjavu, fantastickou správou je, že výnimkou nebude ani Bratislava. Po štyroch rokoch sa jeden z najslávnejších svetových tenoristov vráti do slovenskej metropoly.

Tento hudobný génius, rodák z Barcelony, má vo svojom repertoári okolo 600 titulov rôznych štýlov od barokovej po súčasnú hudbu a viac ako 60 opier. Spoločne s vynikajúcim orchestrom pod taktovkou maestra Davida Gimeneza ponúkne publiku program pozostávajúci z nádherných melódií úchvatného obdobia „Belle Époque“ a motívov z opery, operety a muzikálu. „Sú to piesne, ktoré ma dojmú, kedykoľvek ich počujem a ktoré ma vždy nadchnú. Vášeň a emócie, pocity z hĺbky môjho srdca a duše, je v nich presne to, čo sa v týchto skladbách snažím vyjadriť prostredníctvom svojho hlasu,“ hovorí Carreras.

Tento večer zaručuje zážitok plný úžasných melódií – a bude to hlavne óda na život!

A Carreras vie, o čom rozpráva. Na vrchole svojej oslnivej kariéry ochorel a bojoval s rakovinou krvi. Akoby zázrakom prežil a založil nadáciu „José Carreras Leukemia foundation“, pretože mal pocit, že by sa mal spoločnosti nejako odvďačiť. Krédom jeho nadácie je, že leukémia musí byť vyliečiteľná, navždy a pre všetkých!

Jeho návrat po zdolaní tejto zákernej choroby bol triumfálny a vyvrcholil legendárnymi koncertami „Troch tenorov“, Carreras, Domingo a Pavarotti. Len život sám píše také príbehy!

A keď Carreras spieva jeho piesne, publikum cíti, že hudba je jeho život, že každý tón vychádza z hĺbky jeho srdca a duše, že pódium je presne to miesto, pre ktoré sa Carreras narodil...

Tieto piesne a duetá, plné lásky a vášne, sú José Carrerasovi akoby šité na mieru. Kritik z významného britského magazínu „Classic FM“ napísal: „...tento repertoár romantických piesní zaistí vypredané sály. S takým materiálom sú jeho lyrické hlasové dispozície reminiscenciou na veľkého Enrica Carusa...“

Nenechajte si ujsť posledné turné tohto fenomenálneho hudobného génia!

VIP BALÍK OBSAHUJE (CENA VSTUPENKY: 99 € + VIP BALÍK 100 €):
• Vstupenku na sedenie v sektore VIP- C29 s vlastným barom a zázemím
• Welcome drink
• Hostessing - asistencia
• VIP Bar – výber z exkluzívnych alko/nealko nápojov
• Food bar – medzinárodná kuchyňa
• VIP vstup na štadión
• VIP laminátový pass so šnúrkou
• VIP parking v SLOVNAFT arene
• Tematický darček

Zľavy /Discounts: imobilný 35€ / doprovod 36€

Dalšie akcie XL group: WEST SIDE STORY



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top