Detail info
Close

ELÁN - Živých nás nedostanú

ELÁN - Živých nás nedostanú

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 28.10.2016 o 18.00 h
Miesto konania/Place of event: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, Bratislava

18:00 Otvorený priestor haly pre návštevníkov
18:30 Instinct [SK]
19:15 Nina Kraljič [HR]
20:00 ELÁN


Dátum/Date: 30.10.2016 o 18.00 h
Miesto konania/Place of event: Steel Aréna, Nerudova 14, Košice

ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ: ELÁN V BRATISLAVE a KOŠICIACH PO 30 ROKOCH VZKRIESI SLÁVNY ALBUM HODINA SLOVENČINY

Najpopulárnejšia slovenská kapela Elán sa po úspešnom predpredaji na české halové turné a obrovskom záujme fanúšikov rozhodla vrátiť na veľké pódium aj v Bratislave a Košiciach. V piatok 28. októbra a v nedeľu 30. októbra vystúpi na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu a v Steel Aréne v Košiciach.

Má k tomu niekoľko dôvodov: na jednej strane si pripomína 30. výročie vydania úspešného albumu Hodina slovenčiny a zároveň plánuje fanúšikom predstaviť tie najlepšie pesničky z aktuálne skvele prijatej nahrávky Živých nás nedostanú. Dvojhodinový program doplnia najväčšie hity kapely, bez ktorých sa dá vystúpenie Elánu len ťažko predstaviť.

Jesenné halové turné kapela nazvala Živých nás nedostanú. Okrem názvu nahrávky sloganom odkazuje aj na to, že po 48 rokoch na scéne a vážnej dopravnej nehodne frontmana stále dokáže v plnom nasadení odohrať dvojhodinové koncerty. „Koncom 60. rokov začínalo spolu s Elánom ďalších 200 nových kapiel. Dnes ich je tu z našej generácie len pár. Po rokoch vieme, že tajomstvom dlhovekosti hudobnej skupiny je to, že musí jednoducho vydržať. A tí ostatní to nedokázali. Postupne sa upili alebo unavili, pohádali a rozpadli. My dúfame, že nás živých nedostanú,“ hovorí Jožo Ráž.

Podľa Vladimíra Moška z manažérskej agentúru Elánu MC production budú hudobníci venovať podstatnú časť koncertu pripomienke jedného zo svojich najslávnejších albumov Hodina slovenčiny, ktorý vyšiel v roku 1985. V tematickom bloku hudobníci prinesú atmosféru 30 rokov starých vystúpení pomocou projekcií a dobových kulís. „Pamätníci sa tak môžu vrátiť v čase do doby, keď boli tínedžeri a mladá generácia zase môže zažiť niečo z atmosféry vtedajších koncertov. Historický vizuál budeme postupne pridávať aj na naše koncertné plagáty,“ vysvetľuje Moško.

Skupina Elán vznikla v roku 1968. Vydala štrnásť štúdiových albumov, päť anglických albumov a niekoľko kompilácií, za predaj ktorých získala neuveriteľných 25 platinových ocenení. Koncert Elánu na Letnej si nenechalo ujsť viac ako 80 tisíc fanúšikov a Slováci v roku 2007 vypredali aj slávnu Carnegie Hall v New Yorku. Pilierom kapely je Jožo Ráž (spev, basová gitara), Jano Baláž (spev, gitara) a Vašo Patejdl (klávesy, spev), ktorí spoločne skladajú piesne. V súčasnosti s nimi skupinu Elán tvoria aj Peter Farmbauer (gitara, spev), Ľubo Horňák (klávesy) a Boris Brna (bicie). 

BRATISLAVAVYPREDANÉ!


KOŠICE

18:30 Instinct [SK]
19:15 Nina Kraljič [HR] 
20:00 ELÁN

Vstupné/Entry:
 
Plocha státie - I. vlna 19 EUR, II. vlna 25 EUR, III. vlna 27 EUR
Tribúna sedenie: A11 - 30 EUR
Tribúna sedenie: B11, B12, B13, A12, A13, A14 - 28 EUR
Tribúna sedenie: B14, A15, - 33 EUR
Tribúna sedenie VIP: B15, A16 - 45 EUR
CENY VSTUPENIEK SA BUDÚ ZVYŠOVAŤ!!!

Výhody VIP:
- najlepšie miesto v celej hale s najlepším výhľadom
- ZDARMA CD Elán Živých nás nedostanú pre majiteľov VIP vstupenky

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: vozíčkar + doprovod 32 EUR (sektor B12, rad 16, obmedzený počet miest 19) 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ELÁN - Živých nás nedostanú
picture ELÁN - Živých nás nedostanú
picture ELÁN - Živých nás nedostanú
Top