Detail info
Close

LORD OF THE RINGS

LORD OF THE RINGS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 19. február 2017, 18:30 hod.
Miesto konania/Place of event: Incheba Expo Aréna Bratislava

Popis/Description:

Pán prsteňov: Dve veže

PUTOVANIE „SPOLOČENSTVA PRSTEŇA“ POKRAČUJE, OPÄŤ V UNIKÁTNOM FILMOVOM PREDSTAVENÍ NA GIGANTICKOM FILMOVOM PLÁTNE ZA DOPROVODU 250-ČLENNÉHO SYMFONICKÉHO ORCHESTRA, ZBOROV A ZAHRANIČNÝCH SÓLISTOV.

Po obrovskom diváckom záujme agentúra XL group uvádza pokračovanie epickej fantasy Pán Prsteňov – Dve veže. Premiéra veľkolepej projekcie na filmovom plátne s plochou viac ako 150 metrov štvorcových za doprovodu 250 členov symfonického orchestra, zborov a zahraničných sólistov sa uskutoční 19. februára 2017 v bratislavskej Incheba Expo Arene. Na tretí diel trilógie režiséra Petera Jacksona sa potom môžu diváci tešiť na sklonku roku 2017.

Film Pán Prsteňov: Dve veže nakrútený podľa knihy Johna Ronalda Reuela Tolkiena mal na Slovensku premiéru v januári 2003 a mal obrovskú divácku návštevnosť. Hudbu zložil Howard Shore. „Veľký rozsah hudby vyžaduje symfonický orchester, zmiešaný zbor, chlapčenský zbor a inštrumentálnych a vokálnych sólistov spievajúcich v Tolkienových literárnych jazykoch, ale samozrejme aj v angličtine“, hovorí autor.

Zľavy /Discounts: imobilný 23€ / doprovod 24€

Dalšie akcie XL group: RED BULL FLYING BACH, KINGS ON ICE, JOSE CARRERAS



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top