Detail info
Close

CESAR MILLAN LIVE

CESAR MILLAN LIVE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 25.03.2017
Miesto konania: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Čas: 19.30 hod.
Cena: od 45,-€

ZÁKAZ VSTUPU S VLASTNÝM PSOM NA PODUJATIE.

Popis:
Obdivovaný cvičiteľ psov CESAR MILLAN vyráža na očakávané európske turné. Pod názvom Cesar Millan Live Tour 2017 navštívi 15 vybraných miest v 10 krajinách. Svoj vzdelávací a zábavný živý program plný šikovných psíkov aj štvornohých rebelov predstaví slovenskému publiku 25. marca 2017 na bratislavskom Zimnom štadióne O.Nepelu. Slováci sa budú môcť na vlastné oči presvedčiť, že neúnavný popularizátor kynológie dokáže skrotiť naozaj každého miláčika

Cesar Millan je držiteľom viacerých čestných doktorátov, jeho stránka je najnavštevovanejším webom o výcviku psov na svete. Kvality slávneho kynológa rešpektujú aj mnohé známe osobnosti svetového šoubiznisu. K priateľom, ktorým pomáhal s výcvikom domáceho maznáčika, patrí zakladateľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg, televízna moderátorka Oprah Winfrey, herečky Charlize Theron, Scarlett Johansson, Denise Richards, Caley Cuoco, herci Vin Diesel a Nicolas Cage, speváčky Pink, Ashley Simpson a mnoho ďalších. Cesar Millan je tiež hviezdou sociálnych sietí – na Facebooku má vyše 9 miliónov fanúšikov.

Na podujatí bude aj prekladateľ.

Zľavy a vstupenky pre: Imobilní 22,-€, doprovod 23,-€ (doprovod vstupenka je platná len so vstupenkou Imobilní)
Zľavy a vstupenky pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top