Detail info
Close

DANCESTAR SLOVAKIA 2017

DANCESTAR SLOVAKIA 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto : DK Zrkadlový háj , 25. - 26.02. 2017 od 08:00 do 22:00 h 

DANCESTAR  SLOVAKIA  2017

 

Slovensko sa opäť pripojí k jedinečnej a dynamickej DanceStar World Tour .

DanceStar Slovensko  je jednou z mnohých kvalifikačných súťaží DanceStar, ktoré sa konajú v rôznych krajinách po celom svete . Pre tanečné školy,kluby a skupiny poskytujú možnosť prezentovať samých seba a svoju vášeň pre tanec pred porotcami .

Tanečníci, ktorí sa kvalifikujú na turnaji DanceStar Slovensko majú možnosť súťažiť s viac ako 5500 najlepších tanečníkov z celého sveta na finále DanceStar Finals – World Dance Masters 2017, ktoré sa bude konať v dňoch od 24. do 28. mája 2017 v chorvátskom Poreči. DanceStar Finals ponúka tanečníkom možnosť zúčastniť sa aj rôznych workshopov slávnych choreografov, užiť si živé DJ párty a koncerty, pozrieť si Grand Gala večer, získať peňažné odmeny, špeciálne ceny a možnosť sponzoringu. DanceStar World Tour je otvorená súťaž pre všetky tanečné školy, skupiny, crews a sólistov bez ohľadu na to, či sú to amatéri alebo profesionáli. Nenechajte si újsť príležitosť predviesť a zdieľať svoju vášeň a učiť sa od svetovo najtalentovanejších tanečných profesionálov. Toto je váš čas na tanec, učenie sa, zábavu a výhru. Príjmite výzvu. Registrácia: http://register.dancestar.org

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top