Detail info
Close

Koncert Katarína Korcek and band

Koncert Katarína Korcek and band

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Katku Korcek si určite pamätáte z dnes už neexistujúcej slovenskej funky skupiny Made2Mate. Skupina je považovaná za jednu z "našich najzaujímavejších" z 90-tych rokov minulého storočia. Jednotliví členovia M2M sa vydali vlastnou cestou a to bol aj príbeh Katky Korcek. Po krátkodobom trvaní jej projektu Lady Kazoo, z obdobia ktorého pochádza aj známy hit Strawberry Kisses, začala Katka s okruhom spriatelených hudobníkov na začiatku nového milénia tvoriť nové piesne a dala dokopy novú koncertnú zostavu BAND-u, s ktorým aktuálne vystupuje. V decembri 2016 vyšiel Katke debutový album nazvaný 21st Century Movie hudobne nie je album žánrovo zaraditeľný, piesňam asi najviac sedí škatuľka POP s presahom do funky, soulu či blues.
Koncerty Katariny Korcek&BANDu sú hudobne pestrejšie ako album, keďže živé hranie dovoľuje hudobníkom aj speváčke veľkú slobodu. Okrem piesní z albumu je vždy súčasťou programu aj malá spomienka na Made2Mate a speváčka zvykne zaradiť aj niekoľko coververzií od obľúbených hudobníkov (ako napríklad Macy Gray, Prince, Amy Winehouse, Radiohead či David Bowie), ktoré kapela hráva vo vlastných pôsobivých verziách.
Od vydania albumu pôjde o Katkinu premiéru v Žiline, kam vás spolu s organizátorkami srdečne pozýva.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top