Detail info
Close

Sen noci svätojánskej

Divadlo ASTORKA Korzo´90
Sen noci svätojánskej

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: 
DIVADLO ASTORKA KORZO '90, Námestie SNP 33, Bratislava
HISTORICKÁ RADNICA , Hlavná 59, Košice
KINO SCALA, Masarykova 7, Prešov


Lepšie je byť dobre obesený ako zle oženený.
(William Shakespeare)

Najznámejšia a najhrávanejšia Shakespearova komédia  prináša skvelú zábavu, výborné herecké príležitosti,  vtipné scény, humorné situácie.  Milostný štvoruholník predstavuje mladú, čistú či naivnú lásku, hoci zaľúbenci možno ani nevedia, koho vlastne milujú.  Ich protipólom je očarenie panovníka mladou Amazonkou. A hlavne vzťah, ktorý dokáže pohnúť svetovými moriami i oceánmi – manželstvo kráľa a kráľovnej elfov a víl, mimomanželské úteky, napríklad aj láska ku kuchtíkovi s hlavou osla... Príbeh sprevádza komická skupinka, ktorá nacvičuje  divadlo. A za všetkými čudesnými udalosťami stojí Puk s kúzlami, čarami a zázrakmi, ktoré ovplyvňujú pozemský i božský svet.
Originálne režijno-výtvarné riešenie nás privádza do orientálneho prostredia hotela či na čarovné miesta tajomného lesa, kde žijú elfovia a víly, bytosti, ktoré sú pre ľudské oko neviditeľné.


Preklad: Ľubomír Feldek
Dramaturgia: Andrea Domeová
Kostýmy: Peter Čanecký
Scéna: František Lipták
Choreografia: Šárka Ondrišová
Réžia: Ondrej Spišák
Účinkujú: Vlado Černý, Zuzana Porubjaková/Ágnes Jókai a. h., Róbert Jakab, Juraj Kemka, Rebeka Poláková, Zuzana Konečná, Anna Šišková, Peter Šimun, Marta Sládečková, Miroslav Noga, Boris Farkaš, Lukáš Latinák, Marián Labuda ml., Matej Landl, Marián Miezga, Ady Hajdu

Dĺžka predstavenia: 2 hodiny 45 minút

Vstupenky na bratislavské predstavenie si môžete zakúpiť aj v pokladni divadla Astorka.

Predstavenie 12.4.2017 je od 10.3.2017 od 9:00 do 12.3.2017 do 9:00 v ponuke prednostného predaja vstupeniek určeného pre klientov telekomunikačného operátora O2 Slovakia, s.r.o.
Po uplynutí doby predmetného prednostného predaja budú vstupenky sprístupnené na predaj širokej verejnosti. Ďakujeme za pochopenie.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Sen noci svätojánskej
picture Sen noci svätojánskej
picture Sen noci svätojánskej
picture Sen noci svätojánskej
picture Sen noci svätojánskej
Top