Detail info
Close

Slovensko - Nemecko (Michalovce)

Prípravný zápas Slovensko - Nemecko
Slovensko - Nemecko (Michalovce)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Zverenci trénera Craiga Ramsayho si zmerajú sily s Nemeckom

 

Slovenská hokejová reprezentácia sa vracia na východné Slovensko. Tamojším divákom sa predstaví v prípravnom zápase proti nevyspytateľným Nemcom. Michalovskí fanúšikovia si tak budú môcť pozrieť reprezentačný tím vedený skúseným trénerom Craigom Ramsaym, systém jeho hry, ktorý nás vrátil do bojov o popredné priečky na turnajoch a hráčov, ktorí nás môžu reprezentovať na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Rige a Tampere.  Príďte podporiť náš tím a vytvoriť elektrizujúcu atmosféru, ktorá poženie Slovensko za ďalším víťazstvom v príprave na svetový šampionát. Slovensko do toho!

Sektor B1 - státie je vyhradený pre fanklub 

Zľavy :

  • Zľava 50 % pre dôchodcov v sektore B5 po predložení senior karty v predajných miestach siete Ticketportal
  • Deti do 3 rokov vstup zdarma bez nároku na sedadlo
  • Držitelia preukazov ISIC, ITIC a EURO26 majú nárok na zľavu zo vstupného vo výške 20% po preukázaní sa príslušným preukazom. Zľava sa uplatňuje v košíku a pre uplatnenie zľavy je potrebné zvoliť možnosť "Využiť zľavu"
  • Imobilný 5€ + sprievod zadarmo - Vstupenky pre imobilných + sprievod môžete objednať na e-mailovej adrese: help@ticketportal.sk


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top