Detail info
Close

Vianočný galakoncert GIOIA

Vianočný galakoncert GIOIA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

GIOIA ( Peter Ševčík, Matej Vaník, Martin Vetrák)

Pop operné zoskupenie vzniklo v roku 2008. Je jedinečným spojením operného spevu v štýle belcanto a populárnej hudby. S veľkým ohlasom neustále žne úspechy doma aj v zahraničí. GIOIA Peter Ševčík, Matej Vaník, Martin Vetrák je zoskupenie troch spevákov, vytvárajúcich štýl pop operu a je ojedinelým svojho druhu v strednej Európe.

Repertoár tria tvoria nielen známe skladby svetovej hudobnej scény, ale najmä pozoruhodné úpravy slovenských a českých hitov. V podaní pop operného tria znejú všetky ich piesne doteraz nepočutým a originálnym spôsobom. Títo traja famózni speváci vynášajú opernú formu "na ulicu" a niečo z "ulice" zasa do atmosféry operných domov. Piesne v podaní tria sú určené širokému publiku. Silné melódie útočia na ľudské srdcia a hladia dušu.

GIOIA v preklade z talianskeho jazyka znamená radosť. A práve s radosťou, temperamentom a vášňou prichádza GIOIA Peter Ševčík, Matej Vaník, Martin Vetrák, aby ponúkli nevšedný a na hudobnej scéne jedinečný hudobný zážitok.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top