Detail info
Close

Bars & Melody (UK) + Support

Bars & Melody (UK) + Support

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Bars & Melody, tiež známy ako BAM, sú britské spevácke a raperské duo, ktoré tvoria raper Leondre DeVries (Bars) a spevák Charlie Lenehan (Melody). V roku 2014 sa zúčastnili ôsmej série Británia má talent, kde skončili na skvelom 3. mieste. Po tomto úspechu Bars a Melody podpísali zmluvu so Syco Music. Debutový singel Hopeful vyšiel 25. júla 2014. Po skvelom prijatí fanúšikmi na letnej premiére v Bratislave sú BAM opäť v štúdiu a s novými pesničkami sa prídu pochváliť do Randalu 16. mája 2019 ! 

Informácie o koncerte:

 15:45   akreditácia majiteľov VIP PLATINUM

16:00   VIP PLATINUM Meet & Greet

16:30   akreditácia VIP

17:00   VIP Meet & Greet program

19:00   vstup do sály s obyčajnou vstupenkou

19:30  začiatok vystúpenia prvého umelca  

 https://www.youtube.com/watch?v=Bt42H-bSAVA

Vstupné : V.I.P - Platinum  200 €   iba 5ks  !!!

                                   hodinové Meet & Greet s BAM pre 5 osôb

                                   skorší vstup do klubu a vstup na zvukovú skúšku + VIP

VIP vstupenky 70 €   iba 150 ks

Meet & Greet + fotka  s BAM, laminovaná VIP BAM vysačka BAM so šnúrkou na krk, plagát a náramok BAM

Normal vstupenka : 20 €

Vážení hostia,

 je pre nás veľkým potešením, že budeme vo Vašom meste !

 Prosíme Vás, aby ste si pred VIP stretnutím skontrolovali a pripravili VIP vstupenku ku kontrole pri vstupe naším usporiadateľským týmom. Na základe predchádzajúcich skúseností prosíme, aby sa nikto nepokúšal vstupenku falšovať, alebo o duplikát. Ak by sa o to niekto pokúsil pod Vašim menom (resp. Vášho dieťaťa) a chcel ešte raz použiť VIP vstupenku na rovnaké meno/vstupenku, tak NEBUDE pustený na stretnutie. Tiež sa vopred ospravedlňujeme, ale nebudeme môcť vychádzať v ústrety ani oneskorencom. Začneme a tiež skončíme podľa časového plánu:

 

 Pri vstupe vlastník VIP vstupenky dostane aj svoju Bars & Melody VIP visačku ako špeciálny darček k turné.

 

VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE

 * Áno, je možné objatie Charlieho a Lea, prosíme ale, aby ste nehopsali a nebehali okolo umelcov a svojich priateľov, chceme predchádzať Vašim a ich zraneniam !   

* Prosíme nefilmovať a nenakrúcať video ! 

* Rodičia, alebo Váš sprievod môžu byť s Vami na stretnutí Meet&Greet bez VIP vstupenky, ale musia mať zakúpenú štandardnú vstupenku. 

* Možnosť vyfotiť sa s Bars & Melody máte len raz, to preto, aby sa dostalo na všetkých. Mnoho priateľov sa s nimi chce fotiť aj spoločne, to nie je samozrejme problém, len potom nebude možné žiadať navyše Vaše samostatné foto.  Platí pravidlo jedna osoba / skupina priateľov, – jedna fotka.

* Fanúšikovia Bars & Melody obvykle chcú chlapcov obdarovať mnohými darčekmi. Aj keď je to od Vás milé a veľkodušné, nie je v ich silách si vziať so sebou domov. Budeme radi, ak ušetrite svoje peniaze za darčeky a radšej Bars & Melody napíšete niečo pekné do listu, predáte ho asistentke a chlapci si Váš odkaz radi prečítajú niekde v pohodlí na cestách. 

* Autogram je limitovaný jeden pre jednu osobu.

* Niektorí fanúšikova radi skúšajú rôzne pózovať pri fotení s Bars&Melody. Je to v poriadku, len opäť   prosíme o bezpečnosť pre všetkých, aby nikto neutrpel žiadne zranenia. Prosíme, žiadne ľudské pyramídy, bozkávanie, poskakovanie a podobne. Keď chcete (bezpečnú) pózu, prosíme vyskúšajte si  ju vopred ešte pred stretnutím s Charliem a Leem.

 

                     Ak máte ešte nejakú otázku k meet & greet, môžete ho poslať (v angličtine) na email:

 

Barsandmelodymeetandgreet2018@gmail.com

 

Prosíme, aby ste na uvedený e-mail nepísali ohľadom iných témat. K takýmto sa nebudeme vyjadrovať. Ospravedlňujeme sa, ale hovoríme iba anglicky.

 

Chlapci a celý tým sa teší na stretnutie s Vami a radi pochválime, čo všetko sme si pre Vás sme si pre Vás, fanúšikov pripravili pre aktuálne turné !

 

Tak na skoré stretnutie !

 

The Bars & Melody Team



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top