Detail info
Close

Štístko a Poupěnka – Jedeme na výlet

Štístko a Poupěnka – Jedeme na výlet

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Štístko a Poupěnka – Jedeme na výlet

Ahojte chrobáčikovia!

Prinášame vám úplne nové predstavenie Jedeme na výlet, kde si zaspievame najnovšie pesničky z nášho prvého DVD filmu – Jedeme na výlet.
Spoločne sa naučíme, čo sa má a čo nie s pesničkou Jojojo nenene, zalietame si s Letí letí, pomôžeme Budulínkovi, nepustíme zlého vlka ku kozliatkam s pesničkou Vlka a kozliatka, vytvoríme najväčšiu Stonožku Ponožku, dokonca príde aj Vodník Brekeke... A pretože my, chrobáčikovia, Umíme cokoli, zatancujeme si na pesničky: Bláznivý den, Tanči Tanči a Elo elo veselo! Po predstavení nebude chýbať autogramiáda a spoločné fotenie.
Poďte s nami na výlet!
Tešíme sa na vás!
Vaši Štístko a Poupěnka

Ako bonus k zakúpeným štyrom lístkom dostanete voucher na získanie DVD Jedeme na výlet: Naživo pred vstupom do sály úplne zadarmo!

Predstavenie je vhodné pre všetkých od 2 rokov.
Každá osoba, dospelý aj dieťa bezohľadu na vek musí mať platnú vstupenku.
Do sály z bezpečnostných a kapacitných dôvodov púšťame len toľko osôb, koľko je v sále miest na sedenie. Záleží nám na bezpečnosti a pohodlí našich chrobáčikov.
 
Predstavenie trvá približne 60 minút, po ktorom nasleduje spoločné fotenie so Štístkom a Poupěnkou



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top