Detail info
Close

Galakoncert Zdravie v Umení

Galakoncert Zdravie v Umení

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Všetkých vás srdečne pozývame na náš Galakoncert ZDRAVIE V UMENÍ 2019, ktorý sa odohrá v sobotu 23.6.19 v divadle MDPOH!!
Tento rok sa koná prvý ročník galakoncertu, ktorý odteraz budeme organizovať v rámci projektu Zdravie v umení každý rok!
Nenechajte si ujsť 13 choreografíí, ktoré si pre vás žiaci našej školy pripravovali už od januára 2019. Moderovať bude Bibiana Ondrejková.

Niečo o našom projekte...
V rámci projektu Zdravie v umení by sme chceli verejnosti, našim divákom, žiakom a rodičom školy FBA ukázať, ako tvorivo a s pozitívnou energiou dokážeme spolu s deťmi pracovať a aké cenné môžu byť výsledky našej spoločnej činnosti. V roku 2017 a 2018 sme vytvorili dve autorské, divadelno - tanečné predstavenia, ktorých premiéry boli uvedené v DPOH a SND nová budova a repríza v DNS. Otvorili nám a našim žiakom bránu do sveta profesionálneho tanečného umenia a dali základ vzniku školy, ktorou je prvá Akadémia baletu a scénického umenia v Bratislave.

Základnou filozofiou projektu Zdravie v umení je naučiť deti a mládež milovať život aký je sám o sebe, vedieť byť šťastný na základe seba a svojej vlastnej práce. Dnešná spoločnosť postráda spôsob i samotný zámer dať deťom tento hodnotný - životný dar. My si berieme za cieľ urobiť pre ne maximum.

Slávnostné otvorenie projektu sa konalo 26.6.2017 v DPOH pri príležitosti nášho prvého divadelno-tanečného predstavenia ČAROVNÁ CESTA. V rámci tohto projektu dnes existuje Akadémia baletu a scénického umenia

Tešíme sa na vás!!!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top