Detail info
Close

HANIČKA A MURKO - KONCERTNÉ TURNÉ JESEŇ 2019

HANIČKA A MURKO - KONCERTNÉ TURNÉ JESEŇ 2019

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Hanička a Murko - Koncertné turné JESEŇ 2019

Hanička a Murko vyrážajú na svoje jesenné koncertné turné k novému CD “Pesničky pre škôlkarov 2”! Malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko sú obľúbené bábky. Deti ich poznajú z YouTube, z Detskej televízie RiK, z CD a DVD, ale aj zo živých koncertov. Po úspešnych turné na jeseň 2018 a na jar 2019 pre vás pripravili už tretie samostatné turné, tentokrát v 19 mestách po celom Slovensku!

Predstavenie Haničky a Murka je kombináciou živého a dynamického koncertu a bábkového divadla. Deti sa môžu vyjašiť a pri tanci použiť aj rôzne rekvizity, napr. farebné šatky, strapce či hrkajúce vajíčka. Spoločne s Haničkou a Murkom si zaspievame obľúbené hity z prvého CD (ako napr. Autá, Slniečko, Ika-tika-gymnastika), ale predstavia vám aj nové pesničky z druhého CD (napr. Princezné, Hasiči, Mačiatka a ďalšie).

Bábky vedú profesionálni bábkoherci. Do koncertného vystúpenia sú okrem Haničky a Murka aktívne zapojení aj dvaja speváci. Sú zároveň aj v role animátorov - sprevádzajú deti a aktívne ich zapájajú do tancovania a spievania, aby si vystúpenie naplno užili. 

Hrajú:

Veronika Horňáková, Natália Kajzerová, Igor Švaňa, Alžbeta Kamenská, Michal Zeman

Predstavenie trvá 60 minút a po jeho skončení nasleduje spoločné fotenie s Haničkou a Murkom a ich veľkými kamarátmi. Každé dieťa dostane ako darček nálepku Haničky a Murka. Ak si zakúpite nové CD “Pesničky pre škôlkarov 2”, Hanička a Murko vám ich podpíšu (škôlkarka Hanička aj kocúrik Murko si už nacvičili svoj podpis:).

Predstavenie je určené pre malé deti - predovšetkým v škôlkarskom veku. Zabavia sa však aj staršie deti a tiež dospelí.

Cena vstupenky:              

6 eur / osoba

Každý návštevník musí mať platnú vstupenku (dospelý aj dieťa staršie ako 1 rok).

Deti do 1 roka majú vstup zdarma (bez nároku na miesto na sedenie).

Zľavy:

ZŤP deti a ich sprevádzajúca osoba platia zľavnené vstupné 1 euro / osoba.

 

Každé dieťa dostane k zakúpenej vstupenke ako darček roksové lízatko s kocúrikom Murkom!

V prípade, že sa vstupenky nevypredajú v predpredaji, bude možné ich zakúpiť na mieste podujatia. Vstup do foyer: 30 minút pred predstavením.

Čauky-mňauky kamoši! Tešíme sa na vás!

Aktuálne informácie o aktivitách Haničky a Murka sú dostupné na Facebooku a Instagrame (@hanickaamurko). Videá Haničky a Murka je možné vidieť na YouTube.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top