Detail info
Close

Robotrons - Železní Anjeli Galaxie

Robotrons - Železní Anjeli Galaxie

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Chceš cestovať po galaxií? Chceš sa stať členom astronautov a splniť nesplniteľnú misiu? Rýchlo sa pridaj na palubu!
Čaká nás vzrušujúce cestovanie v raketopláne v čele s kapitánkou Aľcionoj a s jej pomocníkom Androidom Wilim. Napokon sa hľadisko premení na kabínu kozmickej lodi, a divák stratí hranicu medzi realitou a fantáziou ! Spolu splníme super misiu na rôznych planétach a zoznámime sa s ich obyvateľmi. Zistime ako je usporiadaný náš vesmír a zúčastníme sa interaktívnych hier za pomoci špeciálneho náramku ktoré dostane každé dieťa ! Transformeri sa stanu tvojimi vernými kamarátmi ! Rozmýšľaj rozhoduj buď akčný. Len odvážnosť, oddanosť a kamarátstvo môžu zachrániť našu galaxiu pred zánikom ! A pamätaj ... raketoplán odlieta podľa plánu. Železný Anjeli Galaxie – Technologická show nového formátu, predstavenie pre celú rodinu. -2,5 metrový transformeri ktorý ta šokujú svojou predstavivosťou, rozmerom, a detailmi. - interaktívno vzdelávací koncept scenáru.

- video projekcia
- laserovo svetelná show
- audio efekty
- interaktívne dekorácie

S netrpezlivosťou čakáme na teba, pretože vo vzrušujúcom cestovaní treba ísť spolu zo super tímom. +4



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Robotrons - Železní Anjeli Galaxie
picture Robotrons - Železní Anjeli Galaxie
picture Robotrons - Železní Anjeli Galaxie
picture Robotrons - Železní Anjeli Galaxie
picture Robotrons - Železní Anjeli Galaxie
picture Robotrons - Železní Anjeli Galaxie
picture Robotrons - Železní Anjeli Galaxie
picture Robotrons - Železní Anjeli Galaxie

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - Robotrons - Železní Anjeli Galaxie - 27.11.2019 o 16:00 hod.

Predstavenie Robotrons - Železní Anjeli Galaxie, ktoré sa malo konať dňa 27.11.2019 o 16:00 hod. v Dom kultúry A. Hlinku, Ružomberok, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 12.02.2020 o 18:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 15.12.2019!

Vstupenky uhradené Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 15.12.2019 doručiť v pracovných dňoch v čase od 9:00 do 17:00 hod. na pobočke Ticketportal Central, Metodova 6, Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 15.12.2019 nasledujúcim spôsobom:
pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená,
pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay , ePlatby VÚB, ...) - mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Tak isto prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


Top