Detail info
Close

Peugeot Slovak Open 2019

Peugeot Slovak Open 2019

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Jubilejný 20. ročník Peugeot Slovak Open klope na dvere

Peugeot Slovak Open je najväčší tenisový turnaj organizovaný na Slovensku. Tento rok napíše už svoje 20. pokračovanie. Uskutoční sa v AXA aréne NTC od  4. – 10. novembra 2019. Organizátori rozdelia na odmenách celkove 114 800 eur. Víťaz dvojhry si z Bratislavy odnesie 15 270 eur. Súčasťou podujatia patriaceho do challengerovej série ATP je aj hospitality.

V NTC aréne čaká tenistov v boji o 20. titul medzinárodného šampióna Slovenska ako vždy príjemné prostredie a dobré podmienky. Vlani sa z víťazstva tešil Kazach Alexander Bublik, ktorý sa k titulu dopracoval až z kvalifikácie. Rekordérom v zisku titulov je na tomto podujatí Lukáš Lacko, ktorý ho vybojoval trikrát. Z ďalších Slovákov tu zvíťazili Karol Kučera, Dominik Hrbatý, Michal Mertiňák, Martin Kližan a Norbert Gombos.

Pred rokmi v Bratislave začínali neskoršie hviezdy svetového tenisu Srb Novak Djokovič, Argentínčan Juan Martin Del Potro, Čech Tomáš Berdych a ďalší. Aj v roku 2019 sa v NTC aréne predstavia viacerí známi tenisti, ale aj poprední slovenskí hráči. Vďaka voľným kartám dostanú šancu aj mladí domáci tenisti z nastupujúcej generácie.
Cena vstupeniek: pondelok – piatok po 3 €, sobota a nedeľa po 5 €.
Viac o turnaji, účastníkoch, programe na každý deň: www.tennisslovakopen.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top