Detail info
Close

DUO Jamaha - silvestrovské natáčanie TV Šláger

DUO Jamaha - silvestrovské natáčanie TV Šláger

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Kde: MISSEN eventový a kultúrny salón, Omšenie 628
Program:
A je to tu! Salón MISSEN v Omšení vyhral výberové konanie ako najlukratívnejší priestor pre televízne natáčanie silvestrovského hudobno-zábavného programu. Televízia Šláger príde do salónu Missen v Omšení natáčať silvester 2019. Príďte zažiiť neopakovateľnú atmosféru novoročných osláv s predstihom. Tešia sa na vás Marián a Alfonz Kotvanovci a ich hostia Vlasta Múdriková, Davide Mattioli a Petr Šiška. Termín tejto televíznej šou je stanovený na štvrtok 12.decembra 2019 o 19:00. Predpokladaný koniec natáčania o 22:00. Sedenie bude za stolom a veru bude aj tanečný parket. Základné oberstvenie je v cene vstupenky. Čaká na vás široký výber alko a nealko nápojov z baru a silvestrovské dobroty z našej kuchyne.

V Salóne Missen začne registrácia od 18-tej hodiny. O 18:55 sa objekt uzatvorí a o 19-tej začne večerná silvestrovká párty. Prosím príďte včas!

Účinkujúci:

1. Kotvan Marián a Alfonz
2. Vlasta Mudríková
3. Davide Mattioli

Moderuje: Petr Šiška



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top