Detail info
Close

Vianočná čarovná cesta

Vianočná čarovná cesta

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Divadelno - tanečná rozprávka pre deti i dospelých a všetkých, ktorí majú radi Vianoce a veselé príbehy!
Náš príbeh sa odohráva v ďalekej, severskej krajine, kde po celý rok vládne zima a mráz. V tejto krajine žijú i maličkí, vianoční škriatkovia, ich priateľka dobrá, Snežná víla, ale i zlý, veľký Orol. Škriatkovia sa rozhodli podniknúť dlhú cestu až do kráľovstva Snehovej kráľovnej, aby zachránili Vianoce a ich malého kamaráta. Podarí sa im to? Nechajte sa prekvapiť ich šikovnosťou a odvahou v repríze úspešnej, zimnej rozprávky pre deti i dospelých ;-)

Rozprávka a jej dramatická, dejová osnova úplne pohltí najmenších divákov, tanečné výkony a nádherná hudba potešia zas staršiu generáciu. Farebné, ručne zdobené a detailne prepracované kostýmy zachytí každé oko v hľadisku. Nechajte sa zatiahnuť do deja najkrajšej vianočnej rozprávky a užite si príjemnú štedrovečernú atmosféru.

Originálne spracovanie nového scénického žánru, kde sa spája hudba, výtvarné, tanečné i herecké umenie je nepochybne ďalším dôvodom rozprávku vidieť. Tešíme sa na Vás! Predstavenie je vhodné pre deti i dospelých 4 - 99+ :).

Účinkujú žiaci školy Fajnorova Ballet Academy.
Autorské dielo:
réžia, choreografia, návrh a realizácia scény a kostýmov, výroba videopozadia: Mgr.Art Dagmara Fajnorová, žiaci školy FBA

VSTUPENKY MOŽNÉ ZAKÚPIŤ VÝLUČNE FORMOU ONLINE HOMETICKET.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top