Detail info
Close

SONS OF APOLLO  (USA) - “MMXX World Tour “

SONS OF APOLLO (USA) - “MMXX World Tour “

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Keď sa stretnú elitní hráči v jednom telese, zvykne sa hovoriť o „superskupine“. Nie vždy ide o zaručený úspech, ak nepreskočí hudobná iskra, ak nesedí chémia, tak ako to platí aj pre športové tými. Rozhodne to nie je prípad projektu Sons of Apollo, ktorí vznikli v roku 2017 svoju existenciu potvrdia druhým štúdiovým albumom a skvostným videozáznamom z Rímskeho amfiteátra v bulharskom Plovdive. U nás sa predstavia na jedinom koncerte v Košiciach – Collosseu v zložení:

Spev - Jeff Scott Sotto ( Yngwie Malmsteen, Journey, TSO)

Gitara - Ron "Bumblefoot" Thal (Guns and Roses)

Bicie - Mike Portnoy (Dream Theater, Winery Dogs, Neal Morse, Transatlantic)

Basa - Billy Sheehan (MR. BIG, Winery Dogs)

Keyboard - Derek Sherinian (Dream Theater, KISS, Billy Idol)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Zmeny a upozornenia

ZRUŠENÉ - SONS OF APOLLO (USA) - “MMXX World Tour “ - 24.5.2021 a 27.5.2021

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie SONS OF APOLLO (USA) - “MMXX World Tour “, ktoré sa malo konať dňa:

 24.5.2021 o 20:00 hod. v Collosseum Club, Košice, je ZRUŠENÉ!

27.5.2021 o 20:00 hod. v Majestic Music Club, Bratislava, je ZRUŠENÉ!

SONS OF APOLLO (USA) - “MMXX World Tour “ - 24.5.2021 a 27.5.2021 - aktualizované informácie

Spoločnosť Ticketportal SK, s.r.o., so sídlom Kalinčiakova 33, 831 04  Bratislava, IČO: 35 850 698, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 28073/B (ďalej ako "Ticketportal SK") zabezpečuje v mene a na účet spoločnosti Double Head Music s. r. o., so sídlom Stračia 639/67, 949 01 Nitra, IČO: 52949966, zapísanú v Obchodnom registri Okresného súdu Nitra, oddiel Sro, vložka č. 50638/N (ďalej ako "Double Head Music s. r. o."), ktorá je organizátorom podujatia SONS OF APOLLO (USA) - “MMXX World Tour “ (ďalej ako "Podujatie"), do 29.9 2022, do polnoci 24:00 hod., prijímanie žiadostí od majiteľov vstupeniek o vrátenie vstupného na Podujatie, ich spracúvanie a vyplácanie vráteného vstupného majiteľom vstupeniek, ktorí o jeho vrátenie požiadali.

Spoločnosť Ticketportal SK týmto oznamuje majiteľom vstupeniek na Podujatie, že s účinnosťou od 30.9.2022, od polnoci 00:00 hod., nebude pre spoločnosť Double Head Music s. r. o.  zabezpečovať prijímanie a spracúvanie žiadostí majiteľov vstupeniek o vrátenie vstupného na Podujatie, ani vyplácanie vráteného vstupného (vrátane vstupných, pri ktorých spoločnosť Ticketportal SK už pred týmto momentum prijala v mene a na účet spoločnosti
Double Head Music s. r. o. žiadosti o ich vrátenie). Prijímanie a spracúvanie žiadostí majiteľov vstupeniek o vrátenie vstupného na Podujatie ako aj vyplácanie vráteného vstupného bude od uvedeného momentu zabezpečovať priamo spoločnosť Double Head Music s. r. o. ako organizátor Podujatia. Spoločnosť Double Head Music s. r. o. je možné kontaktovať vo veci žiadosti o vrátenie vstupného a vyplatenie vráteného vstupného na e-mailovej adrese raymond@doubleheadpro.com


ZMENENÉ - SONS OF APOLLO (USA) - “MMXX World Tour “ - 24.5.2021 a 27.5.2021

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie SONS OF APOLLO (USA) - “MMXX World Tour “, ktoré sa malo konať dňa:

24.5.2021 o 20:00 hod. v Collosseum Club, Košice, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, o ktorom Vás budeme informovať.

27.5.2021 o 20:00 hod. v Majestic Music Club, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, o ktorom Vás budeme informovať.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ/CHANGED - SONS OF APOLLO (USA) - “MMXX World Tour “ - 24.3.2020 20:00

Predstavenie SONS OF APOLLO  (USA) - “MMXX World Tour “, ktoré sa malo konať dňa 24.3.2020 o 20:00 hod. v Collosseum Club, Košice, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, ktorý zverejníme v najbližších dňoch.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


Top