Detail info
Close

MARPO & trouble gang

MARPO & trouble gang

Miesto:

Rap, rockova hudba, vratane metalu a tvrdá elektronika

Vstupenky

Popis podujatia

Po veľkom úspechu albumu Dead Man Walking, s ktorou vypredali pražskú O2 arenu, dokončují Marpo & TroubleGang svoje druhé spoločné album DVA. „Jsme generace velkejch snů, kdy jsme si museli ty věci sami vydřít, jsme generace hladovejch psů, kdy v první řadě prachy nebyly pro nás to hlavní,“ zdôrazňuje Marpo hned v úvode novinkového songu Nejlepší.
Interprét, ktorého na sociálnych sieťach sledujú státisíce fanúšikov, má opät hlavný autorský podiel na hudbe i textoch k chystanej nahrávke. 
Tentokrát budú vedľa rapu hrať prím vplyvy rockovej hudby, včetne metalu a tvrdá elektronika. Produkciu má opäť na svedomí Marcus Tran a tiež Clint Murphy, který spolupracoval napríklad so speváčkou Fergie z Black Eyed Peas. Autorskými nápadmi prispeli i rapper IronKap, Jan Wohnout, Richard Scheufler junior alebo Lenny. Bicie sa natáčajú v anglickom Modern World Studios v Tetbury.
Spojenie rapu, elektroniku a tvrdej muziky to je MARPO & trouble gang.
Prídite si užiť tvrdé rockové gytary, nekompromisné elektronické beaty i tradične veľmi otvorené texty MARPO & trouble gang.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MARPO & trouble gang
picture MARPO & trouble gang
Top