Detail info
Close

BEATLES VALENTINE na zámku – THE BACKWARDS

BEATLES VALENTINE na zámku – THE BACKWARDS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Zamilujte sa do Beatles na Valentína... Potešte seba, aj svoju lásku najväčšími hitmi legendárnych The Beatles.Najväčšie hity a najkrajšie zaľúbené pesničky v podaní najlepších na svete. Dokonalosť prejavu a dokonalosť zvuku je vidieť v každom detaile. Budete mať chuť si hity v ich prevedení spievať a budete mať chuť si aj zatancovať. Zažite túto show na vlastnej koži. Kapela, ktorá je známa vernou interpretáciou nahrávok a prejavu The Beatles s veľkým zmyslom pre detail, získala 1. miesto na najprestížnejšom festivale The Beatles revivalov na svete: New York Beatlefest v roku 1998 a rovnako prvé miesto v roku 2003, keď sa vrátila obhájiť svoj titul. The Backwards získali ocenenie za „najlepší zvuk”, aj za „najlepší imidž”. Po finále im prišla zablahoželať sestra Georgea Harrisona. "Neverila som vlastným ušiam. Mala som pocit, že počujem živých Beatles," povedala dojatá. Ich koncertné vystúpenia sú populárne nielen na Slovensku, ale aj v Európe či v USA.

Príďte si užiť koncert v krásnej Zlatej sále Kataríny Pálffy, v ktorej bolo kedysi nahrávacie štúdio OPUS a užite si zámockú atmosféru v novootvorenom 800ročnom zámku v Pezinku. Podujatie si budete môcť vychutnať 16.februára 2020 v Šimák Zámok Pezinok.

Spravte si pred koncertom pekný deň a príďte skôr. Čaká na vás prehliadka zámku, čarovnej Galérie umeleckého skla i naozajstných Pálffyho apartmánov. Poseďte si na nádvorí, urobte si ochutnávku vo vinárstve, vychutnajte si večeru v Zámockej vieche alebo Palffy restaurant.
Alebo zostaňte po koncerte našimi hosťami. K zvýhodnenému ubytovaniu ponúkame fľašu nášho vína, návštevu wellness a ubytovaniu samozrejme i raňajky.

VIP zóna sa nachádza na balkóne sály (v cene VIP lístka je víno, snack, voda)
Upozornenie: Koncert z VIP zóny balkón nie je možné sledovať priamo od stola --- je potrebné sa premiestniť k výklenku na balkóne.

Deti od 10 rokov – cena vstupenky je bez nároku na zľavu.

Po odohraní 30minút predstavenia sa vstupné nevracia.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture BEATLES VALENTINE na zámku – THE BACKWARDS
picture BEATLES VALENTINE na zámku – THE BACKWARDS
Top