Detail info
Close

LORDI  na zámku

LORDI na zámku

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Účinkujú: Maroš Kramáš, Peter Šimun a Jozef Vajda

Jemne škandalózna komédia vtiahne divákov do tajomstiev troch lordov, ktorí v svojej noblesnej samoľúbosti

aj keď mimoriadne humorne, ale predsa len drsne doplatia na svoje klamstvá a vychvaľovanie.

Úžasná zábava od začiatku do konca predstavenia.

Hra LORDI vznikla na základe korešpondencie slávneho Oscara Wildea. V salónnej komédii, ktorá si uťahuje z mužskej samoľúbosti, ale je aj oslavou pevného priateľstva, bizardnú zápletku rozohrajú traja lordi v podaní: Maroša Kramára, Jozefa Vajdu a Petra Šimuna, naštudovanú v réžii: Petra Serge Butka.

Nebudú sa ale čítať žiadne „liebesbriefs“ a ani obchodné listy nejakej z významných korporácií. Pripravené je oveľa väčšie prekvapenie, ktoré ale nie je vhodné pre osoby mladšie ako pätnásť rokov a puritánske dámy. Titul je „mierne pikantný“ a preto je vhodný pre dospelé publikum, ktoré sa chce dobre zabaviť.

Inscenácia LORDI je dielom, ktoré vzniklo na základe objavenej korešpondencie v podkroví jedného z parížskych bytov. Objavil ju literát Pascal Renia, ktorého mimoriadne zaujala a snažil sa z nej vyťažiť potenciál dramatického diela.

Konkrétne však ide o hru, ktorú mali takpovediac rozpísanú ešte Oscar Wilde s priateľom Robbiem Rossom. Inšpiráciou pre napísanie politickej frašky na anglickú aristokraciu, ktorá mala zdá sa recept na morálku a tradicionalitu, sa stalo práve Wildovo odsúdenie londýnskym súdom za sodomiu a jeho dvojročné väznenie.

Korešpondencia zahŕňala prepracované schémy a detaily hry, ktorá však neuzrela svetlo sveta za života svojich tvorcov. Tento krát sa však dostáva k divákom v slovenskej premiére, v produkcii Ateliéru Maroša Kramára a chce odhaliť tak trochu aj trpké tajomstvo ukryté v listoch, ktorými sa v podstate inscenácia tvorila.

Užite si známe divadelné predstavenie LORDI v krásnej Zlatej sále Kataríny Pálffy a užite si zámockú atmosféru v novootvorenom 800ročnom zámku v Pezinku.

Spravte si pred predstavením pekný deň a príďte skôr. Čaká na vás prehliadka zámku, čarovnej Galérie umeleckého skla i naozajstných Pálffyho apartmánov. Poseďte si na nádvorí, urobte si ochutnávku vo vinárstve, vychutnajte si večeru v Zámockej vieche alebo Palffy restaurant.

Začiatok: 19:00hod.
Miesto: Zlatá sála Kataríny Pálffy, Šimák Zámok Pezinok
Lístky: na sedenie

Deti od 10 rokov – cena vstupenky je bez nároku na zľavu.

Po odohraní 30minút predstavenia sa vstupné nevracia.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture LORDI  na zámku
picture LORDI  na zámku
Top