Detail info
Close

Akadémia výbušnej vedy

Akadémia výbušnej vedy

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Srdečne Vás pozývame na hudobnú, divadelno - vzdelávaciu šou pre celú rodinu! Akadémia výbušnej vedy. S Akademikom Pipetom a jeho pomocníkmi - laborantom Horákom a asistentkou Pravítkovou zažijete nielen kopec pozitívnych emócií a dobrej nálady, ale aj spoznáte nové tajomstvá vedy.

Akadémia výbušnej vedy je veľmi neobyčajná akadémia! Neobsahuje žiadne nudné či nezaujímavé predmety, domáce úlohy, alebo známky. Veď sme pre Vás, našich nových študentov zozbierali tie najzaujímavejšie a najvýraznejšie pokusy a experimenty.

V našej Akadémii sa budeme venovať vytváraniu kryštálov, vystreľovať dym a uvidíte, ako vybuchuje tekutý dusík. Taktiež budeme experimentovať so suchým ľadom a vzduchom. Zažijete preteky v nákupných vozíkoch poháňaných hasiacím prístrojom a samozrejme si zaspievame rozličné pesničky.

To však nie je všetko! Oboznámime Vás s tými najväčšími objavmi a vynálezmi. Porozprávame Vám o významných osobnostiach vedy, techniky, medicíny a kultúry. Akadémia výbušnej vedy je prvá náučno - divadelná šou pre celú rodinu, ktorá dokazuje, že veda vie byť zaujímavou aj zábavnou.

Skúšaj, experimentuj a nevzdávaj sa. Veď možno práve z teba bude ďalší Galileo, Koperník či Darvin. Akadémia výbušnej vedy je ta najzábavnejšia zo všetkých vedeckých a ta najvedeckejšia zo všetkých zábavných šou pre celú rodinu.

Parametre show:

- Cieľové publikum: rodiny s deťmi od 4 rokov

- Dĺžka predstavenia 60 min.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Akadémia výbušnej vedy
picture Akadémia výbušnej vedy
picture Akadémia výbušnej vedy
picture Akadémia výbušnej vedy
Top