Detail info
Close

HONZA NEDVĚD na zámku

HONZA NEDVĚD na zámku

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Najznámejšieho českého folkového a trampského pesničkára určite netreba predstavovať, veď jeho piesne sa učia aj deti v školách z čítaniek.

Tento rok oslávi Honza 50 rokov na pódiu. Hral rôzne žánre v rôznych formáciách, než sa ustálil vo svojej typickej pesničkárske polohe, ktorú poznajú snáď všetci. Za tú dobu vydal cez 20 dosiek.

Po dvoch rokoch odmlky, kedy sa venoval predovšetkým skladaniu a odpočinku, sa teraz rozhodol znovu sa postaviť na "prkná" a vypočuť želania svojich fanúšikov.

K spolupráci prizval dve skvelé hudobné osobnosti:

--------------------------------------------------------------------------

Jindra Koníř - vynikajúci hráč na klávesové nástroje, dirigent, skladateľ, aranžér. V roku 2001 sa stal nositeľom prestížnej Svetovej ceny Antonína Dvořáka. Bola mu odovzdaná za vynikajúci prínos umenia v oblasti hudby. Pôsobil v zahraničí s mnohými významnými celebritami (Demis Roussos, Petula Clark, Magic Plattens). Po návrate do republiky hral niekoľko rokov s Honzom Nedvědom či Lenkou Filipovú. Aktuálne bude hosťom slovenského tour Honzu Nedvěda

---------------------------------------------------------------------------------

Pavel Helan - pesničkár, hráč na gitaru a ukulele, skladateľ, pohotový moderátor a sprievodca relácie. Na jeseň roku 2013 sa stal finalistom súťaže Československo má talent. V roku 2014 vydal CD iBůh a vyšiel na prvé samostatné Ajfon tour. V roku 2015 absolvoval festivaly v ČR i na slovenský, bol hosťom Hradišťanu, Tomáša Klusa. Aktuálne bude hosťom slovenského tour Honzu Nedvěda.

V relácii počujete najznámejšie Nedvědovky (Kohout, Podvod, Biblia) a tiež pesničky z posledného CD Souhvězdí jisker. Jindra predvedie svoju virtuozitu aj v samostatnom bloku, takisto Pavol Vám predstaví niečo zo svojej zábavnej tvorby.

Koncert sa uskutoční na nádvorí zámku z 13.storočia v Pezinku a naše zámocké brány na koncert sa otvárajú 17:30hod. ale pred predstavením môžete prísť na prehliadku zámku, Galérie umeleckého skla, Pállfyho expozícií a múzeam. Takisto Vás radi privítame v našom Zámockom vinárstve a v Palffy restaurant. Na výbornú večeru odporúčame navštíviť Zámockú viechu.

Začiatok: 19:00hod.
Miesto: Nádvorie pod holým nebom, Šimák Zámok Pezinok, Mladoboleslavská 5, 902 01 Pezinok

VIP vstupenka na prízemí zahŕňa: Obsluha počas večera, víno, nealko, kanapky, syrová variácia, dezert.

VIP KING ROOM LOUNGE: privátna prestrešená lóža v štandarde luxusnej hotelovej izby pre dve osoby ( na vyžiadanie možnosť prikúpiť ďalšie miesta v lóži prosím kontaktujte na nižšie uvedenom čísle). Víno, nealko, mini studený bufet.

Po odohratí 30minút predstavenia sa vstupné nevracia.
Deti od 10 rokov – cena vstupenky je bez nároku na zľavu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top