Detail info
Close

56. MHJ - CIMBAL BROTHERS a kvarteto VIVA QUARTET

56. MHJ - CIMBAL BROTHERS a kvarteto VIVA QUARTET

Miesto:

Príď si užiť koncert Cimbal Brothers so sláčikovým kvartetom VIVA QUARTET do Malaciek. Kde zaznie známa hudba z filmov.

Vstupenky

Popis podujatia

Cimbal Brothers založili bratia František - cimbal a Alexander - husle Reinerovci začiatkom roka 2018 spolu s Marekom Tarajom - basgitara, Marošom Piskom - bicie, Richardom Danelom - klavír a Adamom Grožákom - gitara. Repertoár kapely tvoria najznámejšie svetové hity a filmové soundtracky, ktoré interpretuje netradične práve cimbal na striedačku s husľami. Cimbal Brothers už stihli vďaka nevšednému hudobnému spojeniu odohrať množstvo koncertov po celom Slovensku, podieľali sa mnohých televíznych projektoch a spolupracujú so známymi skupinami a interpretmi slovenskej scény.

Cimbal Brothers si na tento koncert pozvali Sláčikové kvarteto Viva Quartet. Prvé husle v ňom hrá Melánia Toneiser, druhé husle Michaela Karvay, na violu Alice Karbanová a violončelo Kristína Luptáčiková.

Môžete sa tešiť na úchvatne zaranžovanú hudbu z filmov Forrest Gump, Harry Potter, Game of Thrones, Titanic, či Krstný otec.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top